Kemer Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

BELEDİYELER 02.02.2024 - 16:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 16:16 2015+ kez okundu.
 

Kemer Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

Kemer Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan toplantı öncesinde Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer'de yapılan ve yapılacak olan bazı projelerle ilgili bilgi verdi. Başkan Topaloğlu, önceki dönemde Arslanbucak Mahallesi'nde yapılan Tepe Park'ta düzenleme çalışmaları yapacaklarını belirterek, “Buradaki park önceki dönemde yapıldı. Önceki dönem belediye başkanına ve parkı yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Buradaki parkımızın Arslanbucak Mahallesi sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap vermediği ve işlevsel olmadığı için değişiklik yapalım dedik. Parkla ilgili yeni bir proje çizdik” dedi.
Kemer Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan toplantı öncesinde Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer'de yapılan ve yapılacak olan bazı projelerle ilgili bilgi verdi.
Başkan Topaloğlu, önceki dönemde Arslanbucak Mahallesi'nde yapılan Tepe Park'ta düzenleme çalışmaları yapacaklarını belirterek, “Buradaki park önceki dönemde yapıldı. Önceki dönem belediye başkanına ve parkı yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Buradaki parkımızın Arslanbucak Mahallesi sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap vermediği ve işlevsel olmadığı için değişiklik yapalım dedik. Parkla ilgili yeni bir proje çizdik” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.