Kabakuşak, istifaları yalanladı

SİYASET 23.01.2024 - 21:54, Güncelleme: 23.01.2024 - 23:17 1906+ kez okundu.
 

Kabakuşak, istifaları yalanladı

İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Sadullah Kabakuşak, Kepez’in sorunlarını çözecek projeleriyle geldiklerini ve seçimi kazanacaklarını söyledi. Kabakuşak, 858 kişinin istifa ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını, istifa edenlerini sayısının 13 kişiden ibaret olduğuna dikkat çekti

İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Sadullah Kabakuşak ve İYİ Parti Kepez Belediye Başkanı Adayı İrfan Yılmaz, gazetecilerle bir araya geldi. Kepez İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıda ilk sözü alan ilçe başkanı Kabakuşak oldu. 5 Ocak tarihinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in takdiriyle göreve geldiğini kaydeden Sadulllah Kabakuşak, “Kepez çok büyük bir coğrafya ve ülkemizin 47 ilinden büyük kozmopolit bir ilçe. Böyle bir ilçede İYİ Parti’nin bayrağını taşımak benim için büyük bir onurdur” dedi. AKŞENER’E SÖZ VERDİK Genel Başkan Meral Akşener’e Kepez’de başarı sözü verdiklerini ifade eden Kabakuşak, “Geçen hafta itibariyle İrfan Yılmaz, Kepez Belediye Başkan adayımız oldu. Önümüzdeki süreçte Kepez ile ilgili projelerimizi tek tek açıklayacağız. Bizler, projelerimizle geliyoruz. Bizler yapacaklarımızla, reel projelerimizle varız. Kepez’in, yerinde tespit ettiğimiz birçok sorunu var. Bu sorunların çözümlerini de biliyoruz. Önümüzdeki günlerde Kepez Belediye Başkanı Adayımız İrfan Yılmaz ile birlikte bir proje lansmanı yapmayı da düşünüyoruz. Bizlerin, 31 Mart tarihinde başarılı olup Kepez Belediyesi’ni kazanacağımıza dair inancımız tam. Bunun için de elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu. SEÇİMİ KAZANACAĞIZ İYİ Parti Kepez Belediye Başkanı Adayı İrfan Yılmaz ise kendisine layık görülen belediye başkan adaylığının kutlu bir görev olduğunu belirtti. Yılmaz, “Partimi Kepez’de en iyi şekilde temsil etmek, akabinde Kepez Belediyesi’ni kazandıktan sonra da halkımıza bu güne kadar mahrum kaldığı hizmetleri vermek istiyorum. Bizler, iki inşaat mühendisi olarak omuz omuza verip bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. 6 ay önce seçim ofisimi açtım ve her gün Kepez’in 68 mahallesini tek tek gezdim. Bütün bu mahallelerin sokaklarının tamamında yürüdüm ve binlerce vatandaşımızla konuştum. Vatandaşın sıkıntılarını, beklentilerini ve neleri eksik bulduklarını bizzat onlardan dinledim. Bunları masa başında değil, sahada öğrenmeye gayret gösterdim. Bu sayede Kepez’in uzun yıllar unutulmuş bazı mahallelerini yerinde gördüm ve çok üzüldüm. Çünkü masa başında yapılan proje ve planlarla maalesef halkın ihmal edildiğine şahit oldum” ifadelerini kullandı. 13 İSTİFA VAR İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Sadullah Kabakuşak, partisinden 858 kişinin istifa ettiğine yönelik ifadelerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kabakuşak, “Biz bu konuyla ilgili toplumun yanlış yönlendirildiğini düşünüyoruz. Doğru olmayan iddialar ortaya atılıyor. Biz bu konuda ne yapabiliriz ki? Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapıyorum; 20 Ocak 2024 itibariyle istifa eden kişi sayısı sadece 13. Öyle söylendiği gibi 858 kişini istifa ettiği kesinlikle doğru değil. Sadece 13 kişi istifa etti” şeklinde konuştu.
İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Sadullah Kabakuşak, Kepez’in sorunlarını çözecek projeleriyle geldiklerini ve seçimi kazanacaklarını söyledi. Kabakuşak, 858 kişinin istifa ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını, istifa edenlerini sayısının 13 kişiden ibaret olduğuna dikkat çekti

İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Sadullah Kabakuşak ve İYİ Parti Kepez Belediye Başkanı Adayı İrfan Yılmaz, gazetecilerle bir araya geldi. Kepez İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıda ilk sözü alan ilçe başkanı Kabakuşak oldu. 5 Ocak tarihinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in takdiriyle göreve geldiğini kaydeden Sadulllah Kabakuşak, “Kepez çok büyük bir coğrafya ve ülkemizin 47 ilinden büyük kozmopolit bir ilçe. Böyle bir ilçede İYİ Parti’nin bayrağını taşımak benim için büyük bir onurdur” dedi.

AKŞENER’E SÖZ VERDİK

Genel Başkan Meral Akşener’e Kepez’de başarı sözü verdiklerini ifade eden Kabakuşak, “Geçen hafta itibariyle İrfan Yılmaz, Kepez Belediye Başkan adayımız oldu. Önümüzdeki süreçte Kepez ile ilgili projelerimizi tek tek açıklayacağız. Bizler, projelerimizle geliyoruz. Bizler yapacaklarımızla, reel projelerimizle varız. Kepez’in, yerinde tespit ettiğimiz birçok sorunu var. Bu sorunların çözümlerini de biliyoruz. Önümüzdeki günlerde Kepez Belediye Başkanı Adayımız İrfan Yılmaz ile birlikte bir proje lansmanı yapmayı da düşünüyoruz. Bizlerin, 31 Mart tarihinde başarılı olup Kepez Belediyesi’ni kazanacağımıza dair inancımız tam. Bunun için de elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

İYİ Parti Kepez Belediye Başkanı Adayı İrfan Yılmaz ise kendisine layık görülen belediye başkan adaylığının kutlu bir görev olduğunu belirtti. Yılmaz, “Partimi Kepez’de en iyi şekilde temsil etmek, akabinde Kepez Belediyesi’ni kazandıktan sonra da halkımıza bu güne kadar mahrum kaldığı hizmetleri vermek istiyorum. Bizler, iki inşaat mühendisi olarak omuz omuza verip bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. 6 ay önce seçim ofisimi açtım ve her gün Kepez’in 68 mahallesini tek tek gezdim. Bütün bu mahallelerin sokaklarının tamamında yürüdüm ve binlerce vatandaşımızla konuştum. Vatandaşın sıkıntılarını, beklentilerini ve neleri eksik bulduklarını bizzat onlardan dinledim. Bunları masa başında değil, sahada öğrenmeye gayret gösterdim. Bu sayede Kepez’in uzun yıllar unutulmuş bazı mahallelerini yerinde gördüm ve çok üzüldüm. Çünkü masa başında yapılan proje ve planlarla maalesef halkın ihmal edildiğine şahit oldum” ifadelerini kullandı.

13 İSTİFA VAR

İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Sadullah Kabakuşak, partisinden 858 kişinin istifa ettiğine yönelik ifadelerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kabakuşak, “Biz bu konuyla ilgili toplumun yanlış yönlendirildiğini düşünüyoruz. Doğru olmayan iddialar ortaya atılıyor. Biz bu konuda ne yapabiliriz ki? Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapıyorum; 20 Ocak 2024 itibariyle istifa eden kişi sayısı sadece 13. Öyle söylendiği gibi 858 kişini istifa ettiği kesinlikle doğru değil. Sadece 13 kişi istifa etti” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.