İyi Parti Antalya, Afyon programında hem yolda, hem sınıfta kaldı

SİYASET 28.08.2023 - 09:46, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1980+ kez okundu.
 

İyi Parti Antalya, Afyon programında hem yolda, hem sınıfta kaldı

26 Ağustos 2023 Cumartesi günü Afyon Kocatepe’de düzenlenen Büyük Buluşma organizasyonu İyi Parti Antalya İl Başkanlığı için tam bir fiyasko oldu. Programdan bir gün önce ilçe başkanlarına ‘kumanyaların temininde sıkıntı olabileceği’ mesajı verilirken, araçlardan bazılarının ilk rampada yolda kaldığı öğrenildi.

İyi Parti Antalya, Afyon programında hem yolda, hem sınıfta kaldı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin siyasi geleceği ile ilgili vereceği kararı 26 Ağustos 2023 Cumartesi Günü Büyük Taarruz’un yıl dönümünde Afyon Kocatepe’de açıkladı. Programdan 1 hafta önce İyi Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından ilçe başkanlıklarına araç ve katılan üyelere kumanya ayarlanacağı yönünde bildirimler yapıldı. Programdan bir kaç gün önce ise, bazı ilçelerin araçlarını kendilerinin ayarlanmaları istendi. Bir de bu yetmezmiş gibi, ilçe başkanları grubuna ‘sabah dağıtılacak kumanyaların temini ile ilgili sorun çıkabileceği’ yönünde mesajlar atıldı. ARACIN BİRİ İLK RAMPADA YOLDA KALDI İl Başkanlığı tarafından sıkı tutuluyormuş imajı verilen Afyon programı, otobüslerin zamanında gelmemesi ile birlikte işkenceye dönüştü. Saat 07.00’da gelmesi gereken araçlar 08.30’da gelince ortalık karıştı. Bazı üyeler beklemek yerine evlerine dönmeyi tercih etti. Öte yandan 09.00’da hareket eden aracın bir tanesinin ilk rampada su kaynatıp yolda kaldığı ortaya çıktı. Böylece o araçtaki bazı üyelerin de evlerine döndüğü, bazılarının ise minibüsle yollarına devam ettiği öğrenildi. GENEL BAŞKANA HAKARETE SES YOK, KENDİLERİNE GELİNCE İŞİNE SON VER Büyük Taarruz’a hazırlanan İyi Parti’de bazı yöneticilerin 25 Ağustos 2023 Cuma Günü kendisini eleştiren bir belediye personelini işten çıkartması da gündeme bomba gibi oturdu. İl Sekreteri Orhan Tat ile sosyal medya üzerinden tartıştığı öğrenilen bir belediye personelinin, 2 saat içerisinde Büyükşehir Belediyesi’nden işten çıkartıldığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Eski İl Başkanı Mehmet Başaran’ın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik hakaretlerine sessiz kalan İl Başkanı ve yönetiminin kendilerine yönelik eleştiriler karşısında eyleme geçmesi de düşündürücü. Özellikle Aksu Belediye Başkanlığı makamının 37 kişiyle deyim yerinde ise basılmasının ardından, son yaşanan olumsuz tablodan karşısında bütün partililer rahatsız. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başarısız olarak görünen İl Başkanı ve yönetimi için nasıl bir tasarruf düşündüğü de merak ediliyor.
26 Ağustos 2023 Cumartesi günü Afyon Kocatepe’de düzenlenen Büyük Buluşma organizasyonu İyi Parti Antalya İl Başkanlığı için tam bir fiyasko oldu. Programdan bir gün önce ilçe başkanlarına ‘kumanyaların temininde sıkıntı olabileceği’ mesajı verilirken, araçlardan bazılarının ilk rampada yolda kaldığı öğrenildi.

İyi Parti Antalya, Afyon programında hem yolda, hem sınıfta kaldı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin siyasi geleceği ile ilgili vereceği kararı 26 Ağustos 2023 Cumartesi Günü Büyük Taarruz’un yıl dönümünde Afyon Kocatepe’de açıkladı. Programdan 1 hafta önce İyi Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından ilçe başkanlıklarına araç ve katılan üyelere kumanya ayarlanacağı yönünde bildirimler yapıldı. Programdan bir kaç gün önce ise, bazı ilçelerin araçlarını kendilerinin ayarlanmaları istendi. Bir de bu yetmezmiş gibi, ilçe başkanları grubuna ‘sabah dağıtılacak kumanyaların temini ile ilgili sorun çıkabileceği’ yönünde mesajlar atıldı.

ARACIN BİRİ İLK RAMPADA YOLDA KALDI

İl Başkanlığı tarafından sıkı tutuluyormuş imajı verilen Afyon programı, otobüslerin zamanında gelmemesi ile birlikte işkenceye dönüştü. Saat 07.00’da gelmesi gereken araçlar 08.30’da gelince ortalık karıştı. Bazı üyeler beklemek yerine evlerine dönmeyi tercih etti. Öte yandan 09.00’da hareket eden aracın bir tanesinin ilk rampada su kaynatıp yolda kaldığı ortaya çıktı. Böylece o araçtaki bazı üyelerin de evlerine döndüğü, bazılarının ise minibüsle yollarına devam ettiği öğrenildi.

GENEL BAŞKANA HAKARETE SES YOK,

KENDİLERİNE GELİNCE İŞİNE SON VER

Büyük Taarruz’a hazırlanan İyi Parti’de bazı yöneticilerin 25 Ağustos 2023 Cuma Günü kendisini eleştiren bir belediye personelini işten çıkartması da gündeme bomba gibi oturdu. İl Sekreteri Orhan Tat ile sosyal medya üzerinden tartıştığı öğrenilen bir belediye personelinin, 2 saat içerisinde Büyükşehir Belediyesi’nden işten çıkartıldığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Eski İl Başkanı Mehmet Başaran’ın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik hakaretlerine sessiz kalan İl Başkanı ve yönetiminin kendilerine yönelik eleştiriler karşısında eyleme geçmesi de düşündürücü. Özellikle Aksu Belediye Başkanlığı makamının 37 kişiyle deyim yerinde ise basılmasının ardından, son yaşanan olumsuz tablodan karşısında bütün partililer rahatsız. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başarısız olarak görünen İl Başkanı ve yönetimi için nasıl bir tasarruf düşündüğü de merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.