ESNAF PERİŞAN, BAŞKAN KIBRIS’TA

SİYASET 24.03.2022 - 13:01, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1704+ kez okundu.
 

ESNAF PERİŞAN, BAŞKAN KIBRIS’TA

Pandemi sürecinde Türkiye genelinde en son açılan esnaf grubunda yer alan ve 16 ay boyunca kapalı kalan kahveciler toparlanmaya çalışırken Türkiye Kahveciler Federasyonu ve Antalya Kahveciler Odası Başkanı Murat Ağaoğlu’nun Kıbrıs gezisi tepki topladı.

Aynı zamanda kefalet kooperatifi başkanlığı da yapan Murat Ağaoğlu’nun, Antalya’lı kefalet odalarının bağlı olduğu 6. Bölge ESKKK’nin başkanı Ahmet Tural tarafından tatile götürülen başkanlar arasında yer aldı. Antalya Kahveciler Odası Başkan adayı Aşur Boydak ise “Esnafımızın çektiği tüm sıkıntıları biliyoruz. Zira aynı sıkıntıları halen kendim de çekiyorum. Pandemi sürecinde sık sık temasta olduğumuz meslek erbabı arkadaşlar ile bu sorunları nasıl çözebiliriz noktasını aştık, somut çözümlerle geliyoruz.  Halkımızın sosyalleşme alanlarından birisi olan Kahveci, internet cafe ve oyun salonları  esnafı yalnız değildir. Kahveci esnafı bu gün çay ocağına bir tüp, demliğe koyacak kuru çay, çayın yanına şeker alamayacak hale gelmiştir.  Bunların tümüyle ilgili çözümlerimiz hazır. Başkan beyin Kıbrıs gezisiyle ilgili yorum yapmayacağım, bunun takdirini esnafımıza bırakıyorum” dedi. 31 Mart tarihinde yapılacak kahveciler Odası seçimlerine az bir süre kala Başkan adayı Murat Ağaoğlu’nun Kıbrıs gezisine gitmesine kahveci esnafı tepki verdi. Kahvehane, internet cafe ve oyun salonları esnafları “Pandemi süresince kılını kıpırdatmayan Murat Ağaoğlu, yanımıza gelmeye yüzü olmadığı için oda personelini seçim çalışmaları yapması için yanımıza gönderiyor. Biz yiyiecek ekmek bulamazken, siyah plakalı lüks otomobilden inen oda personeli, Kıbrıs gezisinde olan başkan için bizden oy istiyor. Şaşkınlıktan ne diyeceğimizi bilmiyoruz” dediler.
Pandemi sürecinde Türkiye genelinde en son açılan esnaf grubunda yer alan ve 16 ay boyunca kapalı kalan kahveciler toparlanmaya çalışırken Türkiye Kahveciler Federasyonu ve Antalya Kahveciler Odası Başkanı Murat Ağaoğlu’nun Kıbrıs gezisi tepki topladı.

Aynı zamanda kefalet kooperatifi başkanlığı da yapan Murat Ağaoğlu’nun, Antalya’lı kefalet odalarının bağlı olduğu 6. Bölge ESKKK’nin başkanı Ahmet Tural tarafından tatile götürülen başkanlar arasında yer aldı.

Antalya Kahveciler Odası Başkan adayı Aşur Boydak ise “Esnafımızın çektiği tüm sıkıntıları biliyoruz. Zira aynı sıkıntıları halen kendim de çekiyorum. Pandemi sürecinde sık sık temasta olduğumuz meslek erbabı arkadaşlar ile bu sorunları nasıl çözebiliriz noktasını aştık, somut çözümlerle geliyoruz.  Halkımızın sosyalleşme alanlarından birisi olan Kahveci, internet cafe ve oyun salonları  esnafı yalnız değildir. Kahveci esnafı bu gün çay ocağına bir tüp, demliğe koyacak kuru çay, çayın yanına şeker alamayacak hale gelmiştir.  Bunların tümüyle ilgili çözümlerimiz hazır. Başkan beyin Kıbrıs gezisiyle ilgili yorum yapmayacağım, bunun takdirini esnafımıza bırakıyorum” dedi.

31 Mart tarihinde yapılacak kahveciler Odası seçimlerine az bir süre kala Başkan adayı Murat Ağaoğlu’nun Kıbrıs gezisine gitmesine kahveci esnafı tepki verdi. Kahvehane, internet cafe ve oyun salonları esnafları “Pandemi süresince kılını kıpırdatmayan Murat Ağaoğlu, yanımıza gelmeye yüzü olmadığı için oda personelini seçim çalışmaları yapması için yanımıza gönderiyor. Biz yiyiecek ekmek bulamazken, siyah plakalı lüks otomobilden inen oda personeli, Kıbrıs gezisinde olan başkan için bizden oy istiyor. Şaşkınlıktan ne diyeceğimizi bilmiyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.