Arif Sultan’ına Kavuştu!

YAŞAM 15.11.2021 - 22:28, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1642+ kez okundu.
 

Arif Sultan’ına Kavuştu!

Kemer esnaflarından Süleyman Gençdal’ın kızı Sultan Gençdal, Ali Baskış’ın oğlu Esnaf Ali Baskış ile yapılan düğün merasimi ile evlendiler.

Gençdal ve Baskış Ailelerinin Mutlu Günü.   Kemer Belediyesi Aslanbucak düğün salonunda yapılan düğün ve nikah merasiminde genç çiftlerin nikah akitlerini Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu gerçekleştirirken nikah şahitliklerini ise Neşe Gül ve Yılmaz Pöze yaptı. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Topaloğlu nikah cüzdanını gelin Sultan’a teslim ederek; evde hanımların sözü geçer. Dedi Nikah ve düğün törenine Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis Üyeleri, İsmail Aka, Mustafa Bilici, Cumali Afşin, Ferhan Fidan, Kemer eski Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Şoförler Odası Başkanı Mustafa Tıraş, esnaflar çok sayıda dost ve akraba katıldı. Her iki aileye de hayırlı olsun derken gençlere de; Evlilik sonsuzluk yolunda ilk adımı atmaktır. Mutluluğunuz daim olsun, sevginiz sonsuza dek sürsün.   Haber: Reşat Aydoğdu (Kemer)    
Kemer esnaflarından Süleyman Gençdal’ın kızı Sultan Gençdal, Ali Baskış’ın oğlu Esnaf Ali Baskış ile yapılan düğün merasimi ile evlendiler.
Gençdal ve Baskış Ailelerinin Mutlu Günü.
 
Kemer Belediyesi Aslanbucak düğün salonunda yapılan düğün ve nikah merasiminde genç çiftlerin nikah akitlerini Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu gerçekleştirirken nikah şahitliklerini ise Neşe Gül ve Yılmaz Pöze yaptı. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Topaloğlu nikah cüzdanını gelin Sultan’a teslim ederek; evde hanımların sözü geçer. Dedi
Nikah ve düğün törenine Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis Üyeleri, İsmail Aka, Mustafa Bilici, Cumali Afşin, Ferhan Fidan, Kemer eski Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Şoförler Odası Başkanı Mustafa Tıraş, esnaflar çok sayıda dost ve akraba katıldı.
Her iki aileye de hayırlı olsun derken gençlere de; Evlilik sonsuzluk yolunda ilk adımı atmaktır. Mutluluğunuz daim olsun, sevginiz sonsuza dek sürsün.
 
Haber: Reşat Aydoğdu (Kemer)
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.