TEBRİKLER ŞAMPİYON

SPOR 22.08.2021 - 22:58, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2402+ kez okundu.
 

TEBRİKLER ŞAMPİYON

Milli karateci Müşerref Özdemir, Avrupa üçüncüsü oldu.

Finlandiya'nın Tampera kentinde düzenlenen Ümit genç U21 Avrupa Karate Şampiyonası'nda mücadele eden Kemer'in gururu Müşerref Özdemir, 48 kiloda Avrupa üçüncüsü oldu. Toplam 35 ülkeden bin 8 sporcunun katıldığı şampiyonada Türkiye'yi başarıyla temsil eden ve Kemer'e büyük bir gurur yaşatan Müşerref Özdemir, daha önce de dünya şampiyonu olarak adını Kemer tarihine yazdırmayı başarmıştı. Öte yandan, Kemer Belediyesi, belediye spor tesislerine Müşerref Özdemir'in adını vermişti.
Milli karateci Müşerref Özdemir, Avrupa üçüncüsü oldu.
Finlandiya'nın Tampera kentinde düzenlenen Ümit genç U21 Avrupa Karate Şampiyonası'nda mücadele eden Kemer'in gururu Müşerref Özdemir, 48 kiloda Avrupa üçüncüsü oldu.
Toplam 35 ülkeden bin 8 sporcunun katıldığı şampiyonada Türkiye'yi başarıyla temsil eden ve Kemer'e büyük bir gurur yaşatan Müşerref Özdemir, daha önce de dünya şampiyonu olarak adını Kemer tarihine yazdırmayı başarmıştı.
Öte yandan, Kemer Belediyesi, belediye spor tesislerine Müşerref Özdemir'in adını vermişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.