CUMHUR İTTİFAKINDA GERİ SAYIM BAŞLADI MI YANGINLAR İTTİFAKI DA YAKIYOR

SİYASET 02.08.2021 - 13:54, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2482+ kez okundu.
 

CUMHUR İTTİFAKINDA GERİ SAYIM BAŞLADI MI YANGINLAR İTTİFAKI DA YAKIYOR

Ülkemiz son günlerde zor günler geçiriyor. Bu zorlu sürece cumhur ittifakı da girdi.. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Afgan Çıkışının ardından MHP’nin ağır toplarından olan Şefkat Çetin ve Oktay Vural da kendilerine ait ait sosyal medya hesapları üzerinden AKP’yi ve Erdoğan’ı hedefe koydular. Siyasi çevreler bunu cumhur ittifakında geri sayım olarak niteledi.

Ülkemiz son günlerde zor günler geçiriyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Afgan Çıkışının ardından MHP’nin ağır toplarından olan Şefkat Çetin  Kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden AKP’yi Erdoğan’ı ağır eleştiri de bulundu Şefkat Çetin yaptığı açıklaamda; “Kaçak Göçmen Barınağı Olduysak. Soygun,Vurgun,Hırsızlık,Tehdit,Gasp;Magazinleştiyse. “Suç ve Suçluyu Övmek”Suç’u da Yok Sayılıyorsa. Mandacılar Oluşturulup;Övücü ve Sövücülerce,Suç Karartılıyorsa. Muhacir,Ensar,Ümmet Oyuncuları da. Milli Güvenliğimiz İçin;Tehdit de Oluşturmaz mı? Diye sordu Bir diğer Paylaşımında ise Çetin; “Zamanın Ruhu”Diye Bir Kavram Var. Yangında,Selde Çay Atmanın Sırası mı.. Yüreklerin Ateşini Söndürür mü.. “Önleyici Tedbirler”Alınmadığı İçin; Günlerdir Ciğerlerimiz Yanıyor. Denetimsizlik Şımarıklığı,Beceriksizlikler Sergiletiyor. Milli Dayanışmamızla Vatanımızı Yeşerteceğiz..” şeklinde konuştu.   Yine MHP’nin Flaş İsimlerinden olan Oktay Vural kendi sosyal medya hesabı üzerinden öyle paylaşımda bulundu ki MHP ile AKP arasında neler oluyor sorularını akıllara getirdi. Oktay Vural’ın yapmış olduğu açıklama şu şekilde; “Bakanın envanterimizde yok dediği yangın söndürme uçaklarından şu anda yangında kullanılan 3 uçak Rusya’dan Mayıs ayında kiralanmış. 3 uçak 1 Haziran-31 Ekim arası 153 gün için toplam 203 milyon TL.'ye kiralanmış.  Günlüğü 155 bin Rus Büyükelçisi ise tweet mesajında Rus uçakları Türk tarafına yardım etmektedir diye yazmış. Üstelik basın da haberlerde Rusya'nın yangında büyük destek sağladığını yazmış. Ne yardımı? Parasını biz vermişiz, kiralamışız. 8 Temmuz’da da Rusya Putin’in talimatıyla Be-200 amfibi uçağı gönderildiği haberleri basında yer aldı. Yangında kullanılan 3 uçağı biz kiraladıksa 8 Temmuz’daki Putin'i emriyle gönderilen uçak nerede? Bu uçak faaliyette olsa 4 uçak olması lazım değil mi? Yardım yapıldıysa ne yapıldı? Rusya parasını milletimizin vererek kiraladığı uçakları Türkiye'ye Rusya'nın yardım ediyor propagandası için kullanıyor. Yani bu yardım filan değil. Milletimin kendisine yardım yapanları bilmesi gerekir. Olağanüstü zor zamanlarda ülkeler birbirine yardım yapar. İşte Can Azerbaycan 500 kişilik yardım ekibi ve helikopter gönderdi. Ukrayna bir destek grubu ile iki An-32P yangın söndürme uçağı ekibi gönderdi. Bu zorlu ortamda yardım eden herkese teşekkür ediyoruz. Şüphesiz asıl önemlisi yangınla mücadelede kendi kapasitemizi kullanmak ve güçlendirmek olmalıdır.” Kadir TEKİN Özel Haberidir.  
Ülkemiz son günlerde zor günler geçiriyor. Bu zorlu sürece cumhur ittifakı da girdi.. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Afgan Çıkışının ardından MHP’nin ağır toplarından olan Şefkat Çetin ve Oktay Vural da kendilerine ait ait sosyal medya hesapları üzerinden AKP’yi ve Erdoğan’ı hedefe koydular. Siyasi çevreler bunu cumhur ittifakında geri sayım olarak niteledi.

Ülkemiz son günlerde zor günler geçiriyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Afgan Çıkışının ardından MHP’nin ağır toplarından olan Şefkat Çetin  Kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden AKP’yi Erdoğan’ı ağır eleştiri de bulundu

Şefkat Çetin yaptığı açıklaamda;
“Kaçak Göçmen Barınağı Olduysak.
Soygun,Vurgun,Hırsızlık,Tehdit,Gasp;Magazinleştiyse.
“Suç ve Suçluyu Övmek”Suç’u da Yok Sayılıyorsa.
Mandacılar Oluşturulup;Övücü ve Sövücülerce,Suç Karartılıyorsa.
Muhacir,Ensar,Ümmet Oyuncuları da.
Milli Güvenliğimiz İçin;Tehdit de Oluşturmaz mı? Diye sordu

Bir diğer Paylaşımında ise Çetin;

“Zamanın Ruhu”Diye Bir Kavram Var.
Yangında,Selde Çay Atmanın Sırası mı..
Yüreklerin Ateşini Söndürür mü..
“Önleyici Tedbirler”Alınmadığı İçin;
Günlerdir Ciğerlerimiz Yanıyor.
Denetimsizlik Şımarıklığı,Beceriksizlikler Sergiletiyor.
Milli Dayanışmamızla Vatanımızı Yeşerteceğiz..” şeklinde konuştu.

 

Yine MHP’nin Flaş İsimlerinden olan Oktay Vural kendi sosyal medya hesabı üzerinden öyle paylaşımda bulundu ki MHP ile AKP arasında neler oluyor sorularını akıllara getirdi.
Oktay Vural’ın yapmış olduğu açıklama şu şekilde;

“Bakanın envanterimizde yok dediği yangın söndürme uçaklarından şu anda yangında kullanılan 3 uçak Rusya’dan Mayıs ayında kiralanmış.
3 uçak 1 Haziran-31 Ekim arası 153 gün için toplam 203 milyon TL.'ye kiralanmış.  Günlüğü 155 bin
Rus Büyükelçisi ise tweet mesajında Rus uçakları Türk tarafına yardım etmektedir diye yazmış. Üstelik basın da haberlerde Rusya'nın yangında büyük destek sağladığını yazmış.
Ne yardımı? Parasını biz vermişiz, kiralamışız.
8 Temmuz’da da Rusya Putin’in talimatıyla Be-200 amfibi uçağı gönderildiği haberleri basında yer aldı.
Yangında kullanılan 3 uçağı biz kiraladıksa 8 Temmuz’daki Putin'i emriyle gönderilen uçak nerede? Bu uçak faaliyette olsa 4 uçak olması lazım değil mi?
Yardım yapıldıysa ne yapıldı?
Rusya parasını milletimizin vererek kiraladığı uçakları Türkiye'ye Rusya'nın yardım ediyor propagandası için kullanıyor. Yani bu yardım filan değil.
Milletimin kendisine yardım yapanları bilmesi gerekir.
Olağanüstü zor zamanlarda ülkeler birbirine yardım yapar.
İşte Can Azerbaycan 500 kişilik yardım ekibi ve helikopter gönderdi.
Ukrayna bir destek grubu ile iki An-32P yangın söndürme uçağı ekibi gönderdi.
Bu zorlu ortamda yardım eden herkese teşekkür ediyoruz.
Şüphesiz asıl önemlisi yangınla mücadelede kendi kapasitemizi kullanmak ve güçlendirmek olmalıdır.”

Kadir TEKİN Özel Haberidir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.