ÇAĞLAR ÖTESİ BİR AÇIKLAMA

SİYASET 14.07.2021 - 13:45, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2975+ kez okundu.
 

ÇAĞLAR ÖTESİ BİR AÇIKLAMA

BAŞKAN ERDOĞAN: "Din kisvesi adı altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz. Kutsallarımıza saldıranlara prim vermeyeceğiz. Meclisimiz, Külliyemiz buralarda o gece kaç evladımız şehit oldu.... Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi. Sayın Cumhurbaşkanı'nın bu açıklaması çağlar ötesi bir açıklama olarak yorumlandı.

  Gündem  Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: Din kisvesi adı altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: Din kisvesi adı altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, muhalefeti 'müsilaj'a benzetti ve "Nasıl kıyılarımızı işgal eden müsilajın üstesinden geliyorsak siyasi müsilajı da aynı şekilde etkisiz hale getireceğiz" dedi. [Yeniakit Publisher]       2021-07-14 13:26:00 - [Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: Din kisvesi adı altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz] Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. "Yarın 15 Temmuz'un 5. yıldönümü" hatırlatması yapan Erdoğan, "Din kisvesi adı altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz. Kutsallarımıza saldıranlara prim vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.  Erdoğan yine sözlerinde; "Yarın 15 Temmuz'un 5. yıldönümü. Türkiye, PKK ve DEAŞ gibi diğer terör örgütlerine karşı yürüttüğü mücadeleyi FETÖ ihanet şebekesine karşı da vermektedir. Sinsi yapının ülkeden temizlenmesi kolay değildir." dedi. İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamaları; "Biz bunları içerde de dışarda da kovalıyoruz. Yakaladıkça Türkiye'ye getiriyoruz. Orta Asya'daki en büyük para olaylarını koordine eden yakalandı, getirildi. Bütün sorgulamaları yapıldı. FETÖ'yü de son mensubu etkisiz hale getirilene kadar takip edeceğiz. Din kisvesi adı altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz. Kutsallarımıza saldıranlara prim vermeyeceğiz. Meclisimiz, Külliyemiz buralarda o gece kaç evladımız şehit oldu... Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Külliye'nin karşısında müzemizi bitirdik, açılışını yapacağız. Ülkemizin güvenliği artık sınırlarda değil tehditlerin bulunduğu yerde başlıyor. Diplomatik misyonlarımızın tüm alt birimlerde güçlendirmemizin sebebi budur. 
BAŞKAN ERDOĞAN: "Din kisvesi adı altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz. Kutsallarımıza saldıranlara prim vermeyeceğiz. Meclisimiz, Külliyemiz buralarda o gece kaç evladımız şehit oldu.... Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi. Sayın Cumhurbaşkanı'nın bu açıklaması çağlar ötesi bir açıklama olarak yorumlandı.


  Gündem  Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: Din kisvesi adı altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: Din kisvesi adı altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, muhalefeti 'müsilaj'a benzetti ve "Nasıl kıyılarımızı işgal eden müsilajın üstesinden geliyorsak siyasi müsilajı da aynı şekilde etkisiz hale getireceğiz" dedi.

[Yeniakit Publisher]

 
 
 

2021-07-14 13:26:00 -
[Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: Din kisvesi adı altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz]

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. "Yarın 15 Temmuz'un 5. yıldönümü" hatırlatması yapan Erdoğan, "Din kisvesi adı altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz. Kutsallarımıza saldıranlara prim vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Erdoğan yine sözlerinde; "Yarın 15 Temmuz'un 5. yıldönümü. Türkiye, PKK ve DEAŞ gibi diğer terör örgütlerine karşı yürüttüğü mücadeleyi FETÖ ihanet şebekesine karşı da vermektedir. Sinsi yapının ülkeden temizlenmesi kolay değildir." dedi.

İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamaları;

"Biz bunları içerde de dışarda da kovalıyoruz. Yakaladıkça Türkiye'ye getiriyoruz. Orta Asya'daki en büyük para olaylarını koordine eden yakalandı, getirildi. Bütün sorgulamaları yapıldı. FETÖ'yü de son mensubu etkisiz hale getirilene kadar takip edeceğiz.

Din kisvesi adı altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz. Kutsallarımıza saldıranlara prim vermeyeceğiz. Meclisimiz, Külliyemiz buralarda o gece kaç evladımız şehit oldu...

Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Külliye'nin karşısında müzemizi bitirdik, açılışını yapacağız. Ülkemizin güvenliği artık sınırlarda değil tehditlerin bulunduğu yerde başlıyor. Diplomatik misyonlarımızın tüm alt birimlerde güçlendirmemizin sebebi budur. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.