ALTIN KEmER ALİ GÜRBÜZ'ÜN

SPOR 11.07.2021 - 22:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1768+ kez okundu.
 

ALTIN KEmER ALİ GÜRBÜZ'ÜN

660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finalde İsmail Koç'u yenen Ali Gürbüz altın kemerin sahibi oldu.

660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, başpehlivan Ali Gürbüz ile İsmail Koç finalde altın kemer için güreşti. Edirne’nin Sarayiçi Er Meydanı’nda gerçekleşen mücadeledeyi Ali Gürbüz kazandı. Ali Gürbüz, Kırkpınar’da 4. kez altın kemerin sahibi oldu. Yarı finalde Ali Gürbüz, Orhan Okulu’yu, İsmail Koç da, Faruk Akkoyun’u mağlup etmişti. Mücadele sonunda açıklama yapan Ali Gürbüz, “Bu kemeri daha önce almıştım. Bazı olumsuzluklar oldu. Bu kemer benim. Buna inanıyorum yürekten. Babamın mezarına gidip bu kemeri asacağım. Beni seven, destekleyen ve gönül veren tüm hemşehrilerime selamlarımı gönderiyorum” ifadelerini kullandı. Seyfettin Selim, 1 milyon 22 bin lira ile bir kez daha 661. Kırkpınar Güreş Ağası olmuştu. Edirne Sarayiçi'nde 2022 yılında düzenlenecek olan 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde ‘Kırkpınar Ağalığı'nı 13.kez Seyfettin Selim yapacak.
660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finalde İsmail Koç'u yenen Ali Gürbüz altın kemerin sahibi oldu.

660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, başpehlivan Ali Gürbüz ile İsmail Koç finalde altın kemer için güreşti. Edirne’nin Sarayiçi Er Meydanı’nda gerçekleşen mücadeledeyi Ali Gürbüz kazandı.

Ali Gürbüz, Kırkpınar’da 4. kez altın kemerin sahibi oldu. Yarı finalde Ali Gürbüz, Orhan Okulu’yu, İsmail Koç da, Faruk Akkoyun’u mağlup etmişti.

Mücadele sonunda açıklama yapan Ali Gürbüz, “Bu kemeri daha önce almıştım. Bazı olumsuzluklar oldu. Bu kemer benim. Buna inanıyorum yürekten. Babamın mezarına gidip bu kemeri asacağım. Beni seven, destekleyen ve gönül veren tüm hemşehrilerime selamlarımı gönderiyorum” ifadelerini kullandı.

Seyfettin Selim, 1 milyon 22 bin lira ile bir kez daha 661. Kırkpınar Güreş Ağası olmuştu. Edirne Sarayiçi'nde 2022 yılında düzenlenecek olan 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde ‘Kırkpınar Ağalığı'nı 13.kez Seyfettin Selim yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.