Başaran'dan hodri meydan

GÜNDEM 10.07.2021 - 14:02, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2540+ kez okundu.
 

Başaran'dan hodri meydan

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nın Elmalı’nın Akçay köyünde yaptığı ziyarette elinde yırtık ayakkabı tutan çiftçinin aslında varlıklı biri olduğuna dair haberlere İl Başkanı Başaran tepki gösterdi. Başaran,“Teyitsiz haber yapan basın kuruluşları dahil tüm gazetecilerle Antalya’yı dolaşalım. Gerçek ortaya çıksın” dedi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından Elmalı’nın Akçay Mahalelesi'nde bir çiftçinin elinde delinmiş ayakkabı tuttuğu fotoğrafı paylaşması sonrası bir takım iddialar ortaya atıldı. Fotoğrafta delik ayakkabısını gösteren çiftçinin aslında bir serası, bir arabası, bir traktörü olduğuna dair iddialar bir haber ajansı tarafından haberleştirildi.  SENARYO DEĞİL GERÇEK Bu  iddialara yazılı olarak cevap veren İl Başkanı Mehmet Başaran, “Bazı basın kuruluşlarının teyitsiz ve art niyetli yaptığı haberler doğrultusunda kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğine karşı kamuoyuna açıklama yapma gereği gördüm. AKP’nin havuz medyasında, Elmalı Akçay’da yaptığımız esnaf ziyaretinde konuşan çiftçi kardeşimiz hakkında bilgiler ve fotoğraflar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu bir tiyatro değil, üzücü de olsa ülkemizin bir gerçeğidir” dedi. GELİN BİRLİKTE GEZELİM Bu haberi yapan ajanstakiler de dahil tüm gazetecileri, Antalya'yı birlikte gezerek halkın dertlerini dinlemeye davet eden Başaran, “Bu iddia ve haberler, AKP zihniyetinin ‘çamur at izi kalsın’ zihniyetinden başka bir şey değildir. Gelin, Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar karış karış  gezelim.  Görmek isteyen ve istemeyen herkese, halkımızın nasıl bir yoklukla karşı karşıya olduğunu ve  Anadolu'nun halini gösterelim. Biz İYİ Parti olarak, çiftçilerimize ‘ananı da al git’ diyenlerden olmadık, ‘açım’ diyen vatandaşa ‘al keyif çayı iç’ demedik. Dün nasıl Türk Milleti’nin yanında yer aldıysak, bundan sonra da yerimizi asla değiştirmeyeceğiz.. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener önderliğinde bu zulme son vereceğiz” diye konuştu
İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nın Elmalı’nın Akçay köyünde yaptığı ziyarette elinde yırtık ayakkabı tutan çiftçinin aslında varlıklı biri olduğuna dair haberlere İl Başkanı Başaran tepki gösterdi. Başaran,“Teyitsiz haber yapan basın kuruluşları dahil tüm gazetecilerle Antalya’yı dolaşalım. Gerçek ortaya çıksın” dedi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından Elmalı’nın Akçay Mahalelesi'nde bir çiftçinin elinde delinmiş ayakkabı tuttuğu fotoğrafı paylaşması sonrası bir takım iddialar ortaya atıldı. Fotoğrafta delik ayakkabısını gösteren çiftçinin aslında bir serası, bir arabası, bir traktörü olduğuna dair iddialar bir haber ajansı tarafından haberleştirildi. 

SENARYO DEĞİL GERÇEK

Bu  iddialara yazılı olarak cevap veren İl Başkanı Mehmet Başaran, “Bazı basın kuruluşlarının teyitsiz ve art niyetli yaptığı haberler doğrultusunda kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğine karşı kamuoyuna açıklama yapma gereği gördüm. AKP’nin havuz medyasında, Elmalı Akçay’da yaptığımız esnaf ziyaretinde konuşan çiftçi kardeşimiz hakkında bilgiler ve fotoğraflar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu bir tiyatro değil, üzücü de olsa ülkemizin bir gerçeğidir” dedi.

GELİN BİRLİKTE GEZELİM

Bu haberi yapan ajanstakiler de dahil tüm gazetecileri, Antalya'yı birlikte gezerek halkın dertlerini dinlemeye davet eden Başaran, “Bu iddia ve haberler, AKP zihniyetinin ‘çamur at izi kalsın’ zihniyetinden başka bir şey değildir. Gelin, Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar karış karış  gezelim.  Görmek isteyen ve istemeyen herkese, halkımızın nasıl bir yoklukla karşı karşıya olduğunu ve  Anadolu'nun halini gösterelim. Biz İYİ Parti olarak, çiftçilerimize ‘ananı da al git’ diyenlerden olmadık, ‘açım’ diyen vatandaşa ‘al keyif çayı iç’ demedik. Dün nasıl Türk Milleti’nin yanında yer aldıysak, bundan sonra da yerimizi asla değiştirmeyeceğiz.. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener önderliğinde bu zulme son vereceğiz” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.