YANAL’IN PRENSİ ANTALYASPOR’DA

SPOR 05.07.2021 - 20:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2645+ kez okundu.
 

YANAL’IN PRENSİ ANTALYASPOR’DA

Kırmızı beyazlı takım, Güray Vural ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bir dönem Trabzonspor’da birlikte çalışan teknik direktör Ersun Yanal’ın bu transferde ısrarcı olduğu öğrenildi

‘Mutlu oluyorum’ Süper Lig ekibi Antalyaspor, dış transferde Gaziantep FK ile sözleşmesi sona eren sol bek oyuncusu Güray Vural ile sözleşme imzaladı. Antalyaspor ailesine katıldığı için mutlu olduğunu dile getiren Güray Vural, “Antalyaspor’un ne kadar değerli bir takım olduğunu biliyoruz. Dışarıdan burada aile ortamının, arkadaşlığın üst seviyede olduğunu duyuyordum. Ben futbol kariyerimde hep böyle kulüpleri tercih ettim. Umarım Antalyaspor’a çok güzel katkılarda bulunacağım” dedi. Güray Vural ile Trabzonspor’da birlikte çalışan Ersun Yanal’ın bu transferde ısrarcı olduğu belirtildi.   Kamp için Erzurum’a gitti İmza töreninde konuşan Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Özer ise Süper Lig’de önemli takımlarda oynamış Güray Vural’ı transfer ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Antalyaspor’un Antalya’nın en önemli markası olduğunu ifade eden Özer, “Antalya, stadı, tesisi, taraftarı ve çalışanıyla büyük bir camiadır. Güray arkadaşımız bu formayı davranışı ve performansıyla layıkıyla taşıyacaktır. Camiamız adına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Yeni transfer Güray Vural imzanın hemen ardından Antalyaspor’un kampına katılmak üzere Erzurum’a hareket etti.
Kırmızı beyazlı takım, Güray Vural ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bir dönem Trabzonspor’da birlikte çalışan teknik direktör Ersun Yanal’ın bu transferde ısrarcı olduğu öğrenildi

‘Mutlu oluyorum’
Süper Lig ekibi Antalyaspor, dış transferde Gaziantep FK ile sözleşmesi sona eren sol bek oyuncusu Güray Vural ile sözleşme imzaladı. Antalyaspor ailesine katıldığı için mutlu olduğunu dile getiren Güray Vural, “Antalyaspor’un ne kadar değerli bir takım olduğunu biliyoruz. Dışarıdan burada aile ortamının, arkadaşlığın üst seviyede olduğunu duyuyordum. Ben futbol kariyerimde hep böyle kulüpleri tercih ettim. Umarım Antalyaspor’a çok güzel katkılarda bulunacağım” dedi. Güray Vural ile Trabzonspor’da birlikte çalışan Ersun Yanal’ın bu transferde ısrarcı olduğu belirtildi.
 
Kamp için Erzurum’a gitti
İmza töreninde konuşan Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Özer ise Süper Lig’de önemli takımlarda oynamış Güray Vural’ı transfer ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Antalyaspor’un Antalya’nın en önemli markası olduğunu ifade eden Özer, “Antalya, stadı, tesisi, taraftarı ve çalışanıyla büyük bir camiadır. Güray arkadaşımız bu formayı davranışı ve performansıyla layıkıyla taşıyacaktır. Camiamız adına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Yeni transfer Güray Vural imzanın hemen ardından Antalyaspor’un kampına katılmak üzere Erzurum’a hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.