AKP’li firma Büyükşehir’in hangi birimlerini temizliyor?

SİYASET 12.03.2020 - 20:24, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3083+ kez okundu.
 

AKP’li firma Büyükşehir’in hangi birimlerini temizliyor?

Tezgel Ltd.Şti. ve Salkımiki Ltd. Şti.’nin sahibi Z.Ö.T.’nin okullarda yaptığı işlerin yanı sıra siyasi gücünü kullanarak yıllardır Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne de iş yaptığı ortaya çıktı.

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait kurumlarla AKP milletvekilleri, il başkanları ile çektirdiği fotoğraflar ve ‘abim’ ile başlayan sosyal medya mesajları sayesinde iş yaptığı iddia edilen Tezgel Ltd.Şti. ve Salkımiki Ltd. Şti.’nin sahibi Z.Ö.T.’nin AKP il yönetiminde yer aldığı dönemde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde de iş yaptığı ve 31 Mart seçimlerinden sonra da çalışmaya devam ettiği öğrenildi. -          Peki bu firmalar nerelere temizlik hizmeti vermeyi sürdürüyor? -          Bu firmalara ödenen rakamlar uygun mu? -          Belediyeden iş almak için herhangi bir ihaleye girildi mi? -          Eğer temizlik işleri ihale usulü verildiyse, ihalelere hangi firmalar girdi? Haberin detayları ve ayrıntıları 14 Mart 2020 Cumartesi günü www.gazeteakdeniz.com.tr  'de 
Tezgel Ltd.Şti. ve Salkımiki Ltd. Şti.’nin sahibi Z.Ö.T.’nin okullarda yaptığı işlerin yanı sıra siyasi gücünü kullanarak yıllardır Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne de iş yaptığı ortaya çıktı.

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait kurumlarla AKP milletvekilleri, il başkanları ile çektirdiği fotoğraflar ve ‘abim’ ile başlayan sosyal medya mesajları sayesinde iş yaptığı iddia edilen Tezgel Ltd.Şti. ve Salkımiki Ltd. Şti.’nin sahibi Z.Ö.T.’nin AKP il yönetiminde yer aldığı dönemde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde de iş yaptığı ve 31 Mart seçimlerinden sonra da çalışmaya devam ettiği öğrenildi.

-          Peki bu firmalar nerelere temizlik hizmeti vermeyi sürdürüyor?

-          Bu firmalara ödenen rakamlar uygun mu?

-          Belediyeden iş almak için herhangi bir ihaleye girildi mi?

-          Eğer temizlik işleri ihale usulü verildiyse, ihalelere hangi firmalar girdi?

Haberin detayları ve ayrıntıları 14 Mart 2020 Cumartesi günü www.gazeteakdeniz.com.tr  'de 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.