Erdoğan’a acıyorum

SİYASİ PARTİLER 09.01.2024 - 22:49, Güncelleme: 09.01.2024 - 22:49 2378+ kez okundu.
 

Erdoğan’a acıyorum

"Kaybedersek ben yokum" dediği iddialarına cevap veren Meral Akşener “Erdoğan’a acıyorum. Epeyce bir haksızlığa, hakarete, iftiraya uğradık” dedi.

31 Mart yerel seçimleri yaklaştı ve partiler de çalışmalarını hızlandırdı. Kulislerde İYİ Parti ve Meral Akşener ile ilgili bir iddia dolaştı. İddiaya göre, Meral Akşener, partililerden aday belirlemede tam yetki istedi. Tüm yetki ve sorumluluğu üzerine almak isteyen Akşener'in, buna karşılık ise başarısızlık durumunda istifa resti çektiği da öne sürüldü. Akşener'in, partililere "Seçimi kazanamazsak gereğini yaparım, evime dönerim." dediği iddia edildi. İYİ Parti bir açıklama yayınlayarak iddiaların yalan olduğunu bildirdi. Manisa’da konuşan Akşener de iddiaları yalanladı. Akşener, “Bu yerel seçimlerde epeyce bir haksızlığa, hakarete, iftiraya uğradık uğramaya da devam ediyoruz. Ama geldiğim nokta şu iyi ki bu kararı almışız, iyi ki de hür ve müstakil olarak bu seçime giriyoruz. “ dedi. Öte yandan Erdoğan ile ilgili de konuşan Akşener, “Bugün Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan, yarın bir başkası olacak, bu sistem devam etsin herkese çok acıyorum, sayın Erdoğan’a da çok acıyorum, yeni gelecek seçilecek ona da çok acıyorum. Gerçekten ruh sağlığı gider insanın" ifadelerini kullandı.
"Kaybedersek ben yokum" dediği iddialarına cevap veren Meral Akşener “Erdoğan’a acıyorum. Epeyce bir haksızlığa, hakarete, iftiraya uğradık” dedi.

31 Mart yerel seçimleri yaklaştı ve partiler de çalışmalarını hızlandırdı. Kulislerde İYİ Parti ve Meral Akşener ile ilgili bir iddia dolaştı.

İddiaya göre, Meral Akşener, partililerden aday belirlemede tam yetki istedi. Tüm yetki ve sorumluluğu üzerine almak isteyen Akşener'in, buna karşılık ise başarısızlık durumunda istifa resti çektiği da öne sürüldü.

Akşener'in, partililere "Seçimi kazanamazsak gereğini yaparım, evime dönerim." dediği iddia edildi. İYİ Parti bir açıklama yayınlayarak iddiaların yalan olduğunu bildirdi.

Manisa’da konuşan Akşener de iddiaları yalanladı. Akşener, “Bu yerel seçimlerde epeyce bir haksızlığa, hakarete, iftiraya uğradık uğramaya da devam ediyoruz. Ama geldiğim nokta şu iyi ki bu kararı almışız, iyi ki de hür ve müstakil olarak bu seçime giriyoruz. “ dedi.

Öte yandan Erdoğan ile ilgili de konuşan Akşener, “Bugün Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan, yarın bir başkası olacak, bu sistem devam etsin herkese çok acıyorum, sayın Erdoğan’a da çok acıyorum, yeni gelecek seçilecek ona da çok acıyorum. Gerçekten ruh sağlığı gider insanın" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.