Erdoğan, Akşener'e "Ahlak yoksunu" dedi

SİYASİ PARTİLER 14.11.2021 - 19:41, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 996+ kez okundu.
 

Erdoğan, Akşener'e "Ahlak yoksunu" dedi

Erdoğan, Akşener'e de tepki göstererek, "Sen bir partinin lideri olarak, bayansın bayan. Meclis'te o nasıl bir küfürdür? Ahlak yoksunu. Nasıl sen böyle bir küfrü yaparsın?" ifadelerini kullandı.

Erdoğan eleştirirken hakaret etti.. Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefetin erken seçim çağrılarına "Kalkıyorlar erken seçim erken seçim. Sizden bir şey olmaz." şeklinde cevap verdi. Erdoğan, Akşener'e de tepki göstererek, "Sen bir partinin lideri olarak, bayansın bayan. Meclis'te o nasıl bir küfürdür? Ahlak yoksunu. Nasıl sen böyle bir küfrü yaparsın?" ifadelerini kullandı. Sokağa çıkmaz hale gelecek Şehit yakınına küfür etmeyi olgunlukla karşılayanlar sokağa çıkmaz hale gelecek. Şehitlerimize saygısızlığı yapanı dokunulmazlığını kaldırmak üzere fezlekeyi Meclis'e gönderdik. Eğer taktiğiniz kavgada yumruk sayılmaz diye millete savurmaksa o yumrukları millete değil gelin gücünüz yetiyorsa bize sallayın. Akşener'e: Ahlak yoksunu Sen bir partinin lideri olarak, bayansın bayan. Meclis'te o nasıl bir küfürdür? Ahlak yoksunu. Nasıl sen böyle bir küfrü yaparsın? Bir kadın olarak, bir bayan olarak sen bunu nasıl söylersin?"
Erdoğan, Akşener'e de tepki göstererek, "Sen bir partinin lideri olarak, bayansın bayan. Meclis'te o nasıl bir küfürdür? Ahlak yoksunu. Nasıl sen böyle bir küfrü yaparsın?" ifadelerini kullandı.

Erdoğan eleştirirken hakaret etti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefetin erken seçim çağrılarına "Kalkıyorlar erken seçim erken seçim. Sizden bir şey olmaz." şeklinde cevap verdi. Erdoğan, Akşener'e de tepki göstererek, "Sen bir partinin lideri olarak, bayansın bayan. Meclis'te o nasıl bir küfürdür? Ahlak yoksunu. Nasıl sen böyle bir küfrü yaparsın?" ifadelerini kullandı.

Sokağa çıkmaz hale gelecek

Şehit yakınına küfür etmeyi olgunlukla karşılayanlar sokağa çıkmaz hale gelecek. Şehitlerimize saygısızlığı yapanı dokunulmazlığını kaldırmak üzere fezlekeyi Meclis'e gönderdik. Eğer taktiğiniz kavgada yumruk sayılmaz diye millete savurmaksa o yumrukları millete değil gelin gücünüz yetiyorsa bize sallayın.

Akşener'e: Ahlak yoksunu

Sen bir partinin lideri olarak, bayansın bayan. Meclis'te o nasıl bir küfürdür? Ahlak yoksunu. Nasıl sen böyle bir küfrü yaparsın? Bir kadın olarak, bir bayan olarak sen bunu nasıl söylersin?"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.