Diyanet, Camii heyecanını 5 yıldızlı otelde yükseltecek

GÜNDEM 01.12.2021 - 23:46, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1973+ kez okundu.
 

Diyanet, Camii heyecanını 5 yıldızlı otelde yükseltecek

Diyanet İşleri Başkanlığı, Alanya'da 5 yıldızlı Alan Xafira Deluxe Resort Hotel'de 4 gece 5 gün kampa girdi. Bütçesinin darlığından sıkça söz eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın gerekçesi ise, ‘personelin cami içi ve dışı görev heyecanını yükseltmek’ oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın (DİB) “Din hizmetlerini yürüten personelin cami içi ve cami dışı etkinlik ve verimliliklerini artırmak, görev heyecanlarını ve hizmet kalitelerini yükseltmek” amacıyla Alanya’da 5 yıldızlı Alan Xafira Deluxe Resort Hotel’de 4 gece 5 gün kampa girdiği belirtildi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş geçtiğimiz günlerde “Bütçemizin çoğu personele gidiyor, geriye yüzde 4 kalıyor. Yapmak istediğimiz faaliyetlerin yarısını bile yapamıyoruz” demesine rağmen, Alan Xafira Deluxe Resort Hotel’de personelin kampa girmesi gündem oldu. Din hizmetlerini yürüten personelin cami içi ve cami dışı etkinlik ve verimliliklerini artırmak, görev heyecanlarını ve hizmet kalitelerini yükseltmek için planlanan programa din adamlarının mı yoksa Diyanet personelinin mi katıldığı merak konusu. Taşra teşkilatında görevli personelle yakın iletişime geçmek ve bilgi paylaşımında bulunmanın da gerekçe olarak gösterildiği ‘5 yıldızlı otel heyecanı’ programında Diyanet, ayrıca ulusal ve küresel düzeyde din ve Diyanet hizmetlerinde farkındalık oluşturmayı hedefliyor. DİB görevlilerinin çalışma kampı yaptığı Alanya’daki 5 yıldızlı Alan Xafira Deluxe Resort Hotel’in özellikleri ve sağladığı imkanlar ise tanıtım bilgilerinde, “Su kaydırağı, SPA, Plaj, 24 saat oda servisi, açık büfe yemekler, gece kulübü…” olarak sıralanıyor. Otel görevlilerinin ise işletmelerinin kapalı olduğunu fakat “Sadece Diyanet’ten gelenlere hizmet verdiklerini” söyledikleri kaydedildi. İşte o otelden görüntüler:
Diyanet İşleri Başkanlığı, Alanya'da 5 yıldızlı Alan Xafira Deluxe Resort Hotel'de 4 gece 5 gün kampa girdi. Bütçesinin darlığından sıkça söz eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın gerekçesi ise, ‘personelin cami içi ve dışı görev heyecanını yükseltmek’ oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın (DİB) “Din hizmetlerini yürüten personelin cami içi ve cami dışı etkinlik ve verimliliklerini artırmak, görev heyecanlarını ve hizmet kalitelerini yükseltmek” amacıyla Alanya’da 5 yıldızlı Alan Xafira Deluxe Resort Hotel’de 4 gece 5 gün kampa girdiği belirtildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş geçtiğimiz günlerde “Bütçemizin çoğu personele gidiyor, geriye yüzde 4 kalıyor. Yapmak istediğimiz faaliyetlerin yarısını bile yapamıyoruz” demesine rağmen, Alan Xafira Deluxe Resort Hotel’de personelin kampa girmesi gündem oldu. Din hizmetlerini yürüten personelin cami içi ve cami dışı etkinlik ve verimliliklerini artırmak, görev heyecanlarını ve hizmet kalitelerini yükseltmek için planlanan programa din adamlarının mı yoksa Diyanet personelinin mi katıldığı merak konusu. Taşra teşkilatında görevli personelle yakın iletişime geçmek ve bilgi paylaşımında bulunmanın da gerekçe olarak gösterildiği ‘5 yıldızlı otel heyecanı’ programında Diyanet, ayrıca ulusal ve küresel düzeyde din ve Diyanet hizmetlerinde farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

DİB görevlilerinin çalışma kampı yaptığı Alanya’daki 5 yıldızlı Alan Xafira Deluxe Resort Hotel’in özellikleri ve sağladığı imkanlar ise tanıtım bilgilerinde, “Su kaydırağı, SPA, Plaj, 24 saat oda servisi, açık büfe yemekler, gece kulübü…” olarak sıralanıyor.

Otel görevlilerinin ise işletmelerinin kapalı olduğunu fakat “Sadece Diyanet’ten gelenlere hizmet verdiklerini” söyledikleri kaydedildi.

İşte o otelden görüntüler:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.