CEM KOTAN, KONYAALTI’NI SANDIĞA ÇAĞIRIYOR: “OY VERİN, SANDIĞA SAHİP ÇIKIN”

SİYASET 29.03.2024 - 15:05, Güncelleme: 29.03.2024 - 15:05 2942 kez okundu.
 

CEM KOTAN, KONYAALTI’NI SANDIĞA ÇAĞIRIYOR: “OY VERİN, SANDIĞA SAHİP ÇIKIN”

Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Siteler Mahallesi'nde eşi Demet Ayne Kotan ile birlikte oyunu kullanacak olan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, tüm vatandaşlara sandığa gitmeleri ve oylarına sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, pazar günü yapılacak seçimler için herkesin vatandaşlık sorumluluğuyla oy kullanmasını istedi. 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli idareler Genel Seçimleri'nde Antalya için büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıklarının yanı sıra belediye meclisi üyeliği ve muhtarlık seçimleri olmak üzere vatandaşın 4 oy kullanacağını hatırlatan Kotan, oy vermenin hem  vatandaşlık hem de bir Cumhuriyet görevi olduğunu söyledi. Bu seçimin yalnızca bir yerel seçim değil aynı zamanda erken genel seçime giden bir yol olacağına dikkati çeken Cem Kotan, vatandaşlardan oylarına sahip çıkmalarını, oy verdikten sonra gerekirse sayımı izlemelerini istedi. KOTAN SİTELER’DE OYUNU KULLANACAK Kotan sözlerini şöyle sürdürdü: "Seçim çalışmasına katılan, bizleri desteyen herkese teşekkür ediyorum, 31 Mart Pazar günü ailem ile birlikte Siteler İlkokulunda oyumu kullacağım. Herkesi sandıklara, vatandaşlık görevini yeride getirmeye davet ediyorum. Yüksek bir katılımla Konyaaltı'nda demokrasi şöleni yaşatalım" dedi.
Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Siteler Mahallesi'nde eşi Demet Ayne Kotan ile birlikte oyunu kullanacak olan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, tüm vatandaşlara sandığa gitmeleri ve oylarına sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, pazar günü yapılacak seçimler için herkesin vatandaşlık sorumluluğuyla oy kullanmasını istedi.

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli idareler Genel Seçimleri'nde Antalya için büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıklarının yanı sıra belediye meclisi üyeliği ve muhtarlık seçimleri olmak üzere vatandaşın 4 oy kullanacağını hatırlatan Kotan, oy vermenin hem  vatandaşlık hem de bir Cumhuriyet görevi olduğunu söyledi.
Bu seçimin yalnızca bir yerel seçim değil aynı zamanda erken genel seçime giden bir yol olacağına dikkati çeken Cem Kotan, vatandaşlardan oylarına sahip çıkmalarını, oy verdikten sonra gerekirse sayımı izlemelerini istedi.

KOTAN SİTELER’DE OYUNU KULLANACAK
Kotan sözlerini şöyle sürdürdü: "Seçim çalışmasına katılan, bizleri desteyen herkese teşekkür ediyorum, 31 Mart Pazar günü ailem ile birlikte Siteler İlkokulunda oyumu kullacağım. Herkesi sandıklara, vatandaşlık görevini yeride getirmeye davet ediyorum. Yüksek bir katılımla Konyaaltı'nda demokrasi şöleni yaşatalım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.