Cansuyu Korkuteli’de Temssilcilik açtı

YAŞAM 30.08.2021 - 22:33, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1934+ kez okundu.
 

Cansuyu Korkuteli’de Temssilcilik açtı

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Antalya ili Korkuteli ilçesinde temsilcilik açtı. Temsilciliğe Hasan Dedeoğlu getirildi. Dedeoğlu; “Bizler efendimizin buyurduğu gibi ‘Bir hayıra vesile olan yapmış gibidir’ buyuruyor. Bizler de bu vesileyi yapmaya çalışıyoruz. Ve Korkuteli’mizde de bu faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.

Cansuyu Derneği Korkuteli Temsilciliği bize tebliğ edildiği gün itibarı ile yapmış olduğu hizmetlere değinen Dedeoğlu, yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İlk faaliyetimiz Ramazan ayıydı, bizler vatandaşlarımızın zekat, fitre, sadaka, adak gibi yardımlarını dinimizin usulüne uygun olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtımı yaptık. Son zamanlarda ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketlerinde ölenlere Yüce Allah tan rahmet diliyorum. Kazazedelerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dernek olarak tüm Türkiye de ve bu bölgelerde vatandaşlarımızın yardımına koştuk. Bunlardan biri de Manavgat ve çevresinde ki yangın bölgeleriydi. Özellikle tüm halkımızın böyle afet durumların da yaraların sarılmasında birlik ve beraberlik içinde olmaları bu hassasiyetleri tüm üzüntülerimize rağmen bizleri ayrıca ziyade etmiştir. İste bizde; Bu hassasiyet içinde ki Korkuteli vatandaşlarımızın hem aynı (özellikle giyim ve ev tekstil ) hem de maddi yardımlarını Manavgat Cansuyu derneğimize götürdük. Derneğimiz orada bir depo tutarak yardımları bölge halkına ulaştırmaktadır. Manavgat ve Antalya’daki Cansuyu ve AGD Gençlik derneklerimiz ilk günden bu yana bölge halkının yardımlarına koştular. Hala da ziyaretler yapılıp eksikleri ve hal hatırları sorulmaktadır. Bizler, Peygamberimiz (sav) efendimizin buyurduğu gibi "Bir hayıra vesile olan yapmış gibidir " buyuruyor. Bizler de bu vesileyi yapmaya çalışıyoruz. Korkuteli de de bu faaliyetlerimiz devam edecektir. Rabbim bizleri her türlü afetlerden musibetlerden korusun."
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Antalya ili Korkuteli ilçesinde temsilcilik açtı. Temsilciliğe Hasan Dedeoğlu getirildi. Dedeoğlu; “Bizler efendimizin buyurduğu gibi ‘Bir hayıra vesile olan yapmış gibidir’ buyuruyor. Bizler de bu vesileyi yapmaya çalışıyoruz. Ve Korkuteli’mizde de bu faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.

Cansuyu Derneği Korkuteli Temsilciliği bize tebliğ edildiği gün itibarı ile yapmış olduğu hizmetlere değinen Dedeoğlu, yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“İlk faaliyetimiz Ramazan ayıydı, bizler vatandaşlarımızın zekat, fitre, sadaka, adak gibi yardımlarını dinimizin usulüne uygun olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtımı yaptık.

Son zamanlarda ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketlerinde ölenlere Yüce Allah tan rahmet diliyorum. Kazazedelerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dernek olarak tüm Türkiye de ve bu bölgelerde vatandaşlarımızın yardımına koştuk. Bunlardan biri de Manavgat ve çevresinde ki yangın bölgeleriydi.

Özellikle tüm halkımızın böyle afet durumların da yaraların sarılmasında birlik ve beraberlik içinde olmaları bu hassasiyetleri tüm üzüntülerimize rağmen bizleri ayrıca ziyade etmiştir.

İste bizde; Bu hassasiyet içinde ki Korkuteli vatandaşlarımızın hem aynı (özellikle giyim ve ev tekstil ) hem de maddi yardımlarını Manavgat Cansuyu derneğimize götürdük. Derneğimiz orada bir depo tutarak yardımları bölge halkına ulaştırmaktadır. Manavgat ve Antalya’daki Cansuyu ve AGD Gençlik derneklerimiz ilk günden bu yana bölge halkının yardımlarına koştular. Hala da ziyaretler yapılıp eksikleri ve hal hatırları sorulmaktadır.

Bizler, Peygamberimiz (sav) efendimizin buyurduğu gibi "Bir hayıra vesile olan yapmış gibidir " buyuruyor. Bizler de bu vesileyi yapmaya çalışıyoruz. Korkuteli de de bu faaliyetlerimiz devam edecektir. Rabbim bizleri her türlü afetlerden musibetlerden korusun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.