CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE

YAŞAM 01.03.2024 - 20:27, Güncelleme: 01.03.2024 - 20:27 1435+ kez okundu.
 

CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE

Kemer Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Hayvan Barındırma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Şubat ayı içerisinde 1500 ihbar alan belediye ekipleri, 13 dişi 17 erkek köpek ve 201 dişi 128 erkek kedi kısırlaştırdı.

  Belediye ekipleri, 30 köpek ve 329 kediyi kuduz aşısıyla aşıladı ve 22 köpek ile 27 kediyi sahiplendirdi. Rutin olarak yaptığı çalışmalar kapsamında Şubat ayında 967 hayvanın tedavisini tamamlayan belediye ekipleri, barınağa terk edilen 23 köpek ve 43 kedinin bakımlarını yaptı. Özellikle yayla yollarında ve çevresinde başıboş olarak dolaşan 33 köpek toplanarak barınağa getirilip, rutin kontrolleri yapıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak “Can dostlarımızın” yanında olmaya devam ediyoruz. Belediye ekiplerimiz sokak hayvanlarıyla ilgili yaptığı aylık faaliyetlerine de ara vermeden devam ediyor. Sokak hayvanları da bizim canımız. Can dostlarımızın barınaktaki yaşam alanlarında daha önce zaten iyileştirme çalışmaları yapmıştık. Onların en iyi şekilde bakım ve tedavilerini sağlamak en asli görevlerimiz arasında.” dedi.
Kemer Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Hayvan Barındırma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Şubat ayı içerisinde 1500 ihbar alan belediye ekipleri, 13 dişi 17 erkek köpek ve 201 dişi 128 erkek kedi kısırlaştırdı.
 
Belediye ekipleri, 30 köpek ve 329 kediyi kuduz aşısıyla aşıladı ve 22 köpek ile 27 kediyi sahiplendirdi.
Rutin olarak yaptığı çalışmalar kapsamında Şubat ayında 967 hayvanın tedavisini tamamlayan belediye ekipleri, barınağa terk edilen 23 köpek ve 43 kedinin bakımlarını yaptı.
Özellikle yayla yollarında ve çevresinde başıboş olarak dolaşan 33 köpek toplanarak barınağa getirilip, rutin kontrolleri yapıldı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak “Can dostlarımızın” yanında olmaya devam ediyoruz. Belediye ekiplerimiz sokak hayvanlarıyla ilgili yaptığı aylık faaliyetlerine de ara vermeden devam ediyor. Sokak hayvanları da bizim canımız. Can dostlarımızın barınaktaki yaşam alanlarında daha önce zaten iyileştirme çalışmaları yapmıştık. Onların en iyi şekilde bakım ve tedavilerini sağlamak en asli görevlerimiz arasında.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.