BUCAK MECLİS ÜYESİ ADAYLARIYLA BULUŞTU

SİYASET 25.01.2024 - 15:34, Güncelleme: 25.01.2024 - 15:43 2036+ kez okundu.
 

BUCAK MECLİS ÜYESİ ADAYLARIYLA BULUŞTU

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak, İYİ Parti Muratpaşa ilçe başkanlığında meclis üyesi adaylarıyla bir araya geldi

Turgut Bucak burada yaptığı konuşmada, Genel Başkanımız Meral Akşener’in söylediği gibi, hür ve müstakil olarak seçimlere gireceğiz, Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde yapılacak olan yerel seçimlerde önce Muratpaşa'da sonra da Antalya'da başarı yakalayacağımıza inanıyorum Bu amaçla ilçe teşkilatımızla Seçim sürecinde yapacağımız çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunup nasıl bir yol haritamızı belirledik. Teşkilatımız ve meclis üyesi adayı arkadaşlarımızın samimiyeti ve inanmışlığı bana güç verdi. İyi Parti olarak Muratpaşa’da projeler yarışına değil Muratpaşa'nın sorunları üzerine seçim çalışmasını yürüteceğiz. KİRCAMİ ÖNCELİĞİMİZ OLACAK… Önceliğimiz Kırcami’de mağdur edilen hak sahipleri olacak. Allah nasip ederse seçimi kazandığımız takdirde biz projelerimizi yarıştırmayacağız şimdi söylediğim gibi Muratpaşa'nın önce genel olarak röntgenini çekip Muratpaşa'nın ihtiyaçlarını belirleyeceğiz. Bugüne kadar görev yapmış belediye başkanları elbette ki Muratpaşa'ya bir katma değer sağlamışlardır ancak biz diyoruz ki Muratpaşa iyi bir belediyecilik adına daha büyük hizmetler kazandıracağımıza ve Muratpaşa’lılara mutlu, ferah bir yaşam alanı oluşturacağımıza inanıyorum.  
İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak, İYİ Parti Muratpaşa ilçe başkanlığında meclis üyesi adaylarıyla bir araya geldi

Turgut Bucak burada yaptığı konuşmada, Genel Başkanımız Meral Akşener’in söylediği gibi, hür ve müstakil olarak seçimlere gireceğiz, Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde yapılacak olan yerel seçimlerde önce Muratpaşa'da sonra da Antalya'da başarı yakalayacağımıza inanıyorum

Bu amaçla ilçe teşkilatımızla Seçim sürecinde yapacağımız çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunup nasıl bir yol haritamızı belirledik. Teşkilatımız ve meclis üyesi adayı arkadaşlarımızın samimiyeti ve inanmışğı bana güç verdi. İyi Parti olarak Muratpaşa’da projeler yarışına değil Muratpaşa'nın sorunları üzerine seçim çalışmasını yürüteceğiz.

KİRCAMİ ÖNCELİĞİMİZ OLACAK…

Önceliğimiz Kırcami’de mağdur edilen hak sahipleri olacak. Allah nasip ederse seçimi kazandığımız takdirde biz projelerimizi yarıştırmayacağız şimdi söylediğim gibi Muratpaşa'nın önce genel olarak röntgenini çekip Muratpaşa'nın ihtiyaçlarını belirleyeceğiz. Bugüne kadar görev yapmış belediye başkanları elbette ki Muratpaşa'ya bir katma değer sağlamışlardır ancak biz diyoruz ki Muratpaşa iyi bir belediyecilik adına daha büyük hizmetler kazandıracağımıza ve Muratpaşa’lılara mutlu, ferah bir yaşam alanı oluşturacağımıza inanıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.