BUCAK "DEPREM ŞEHİTLERİ HAYRINA LOKMA DAĞITTI"

SİYASET 06.02.2024 - 21:21, Güncelleme: 06.02.2024 - 21:21 1507+ kez okundu.
 

BUCAK "DEPREM ŞEHİTLERİ HAYRINA LOKMA DAĞITTI"

İYİ Pati Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak, astın felaketi olarak anılan 6 Şubat 2023’te 11 il'de meydana gelen depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için Mevlid-i Şerif okutup lokma dağıttı.

Turgut Bucak, deprem şehitleri hayrına lokma dağıttı İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarınız için Muratpaşa İlçe Başkanlığı ile bir araya gelerek lokma dağıtımı yaptı. Programa İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, il ve ilçe yöneticileri, Aksu Belediye Başkan A. Adayı Deniz Karataş, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarınız için Mevlid-i Şerif okutulurken, akabinde lokma dağıtımı yapıldı. Etkinlikte konuşan Bucak, “Maalesef geçtiğimiz yıl bugün, ülke çapında çok büyük bir yıkım oldu, çok üzgünüz. Ülkemizin tekrar tekrar başı sağ olsun. O dönemlerde neler yapabiliriz diye düşündük. Millet olarak üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Yapıyoruz da, yapacağız da. İnsanlarımızın acılarını ciddi anlamda hissediyoruz. Hissetmemek zaten insanlık dışı bir olay. Bu bölgede insanlarımız çalışıyor, mücadele veriyor. Devletimiz bu konuda duyarlı, bu bölgeye el attılar. Oradaki hayat mücadelesi devam ediyor ölmüşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz” diye konuştu.
İYİ Pati Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak, astın felaketi olarak anılan 6 Şubat 2023’te 11 il'de meydana gelen depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için Mevlid-i Şerif okutup lokma dağıttı.

Turgut Bucak, deprem şehitleri hayrına lokma dağıttı

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarınız için Muratpaşa İlçe Başkanlığı ile bir araya gelerek lokma dağıtımı yaptı.

Programa İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, il ve ilçe yöneticileri, Aksu Belediye Başkan A. Adayı Deniz Karataş, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarınız için Mevlid-i Şerif okutulurken, akabinde lokma dağıtımı yapıldı. Etkinlikte konuşan Bucak, “Maalesef geçtiğimiz yıl bugün, ülke çapında çok büyük bir yıkım oldu, çok üzgünüz. Ülkemizin tekrar tekrar başı sağ olsun. O dönemlerde neler yapabiliriz diye düşündük. Millet olarak üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Yapıyoruz da, yapacağız da. İnsanlarımızın acılarını ciddi anlamda hissediyoruz. Hissetmemek zaten insanlık dışı bir olay. Bu bölgede insanlarımız çalışıyor, mücadele veriyor. Devletimiz bu konuda duyarlı, bu bölgeye el attılar. Oradaki hayat mücadelesi devam ediyor ölmüşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.