ASAR BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SİYASET 15.10.2021 - 11:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1008+ kez okundu.
 

ASAR BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Önümüzdeki ocak ayında başlayacak olan esnaf odaları seçimleri öncesi,oda başkan adayları ortaya çıkmaya başladı. Bu çerçevede Adnan Asar, Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası Başkan adaylığını açıkladı.

Mevcut yönetimde yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığını ifade ederek sözlerine başlayan Adnan Asar, oda yönetiminde birlikte görev yaptığı yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti. Görev aldığı mevcut yönetimden istifa etmesi ve başkan adayı olma süreci hakkında bilgi veren Asar," yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığım süreçte, esnafımız yararına olduğunu düşündüğüm bazı önemli projelerimi yaşama geçirme fırsatı bulamadım. Yönetim kurulu üyesi olarak yapamadığım projelerimi, eğer üyelerimiz teveccüh gösterirse en kısa sürede ortaya koyacağım" dedi. Adaylık sürecini başlattığını ve güçlü bir yönetim kurulu ile esnafın karşısına çıkmayı hedeflediklerini kaydeden Adnan Asar, projelerini esnafları tek tek gezerek anlatacaklarını ve onların desteğini isteyeceklerini belirtti. Mesleğin yıllardır içerisinde birisi olarak, esnaf arkadaşların şahsıma ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza destek vereceğine yürekten inanıyorum diyerek konuşmasını sürdüren Asar, centilmence ve güzel bir seçim olması temennisinde bulundu. Adnan Asar Kimdir? 1966 yılında Antalya'da doğdu.1980 yılından bu güne kadar etli pidecilik ve börekçilik mesleği ile iştigal etmekte.1995 yılından itibaren kendisine ait Asar Etli Pide Salonunu işletiyor.İki dönem oda yönetiminde yer alan Adnan Asar, evli ve üç çocuk babası.
Önümüzdeki ocak ayında başlayacak olan esnaf odaları seçimleri öncesi,oda başkan adayları ortaya çıkmaya başladı. Bu çerçevede Adnan Asar, Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası Başkan adaylığını açıkladı.
Mevcut yönetimde yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığını ifade ederek sözlerine başlayan Adnan Asar, oda yönetiminde birlikte görev yaptığı yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti.
Görev aldığı mevcut yönetimden istifa etmesi ve başkan adayı olma süreci hakkında bilgi veren Asar," yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığım süreçte, esnafımız yararına olduğunu düşündüğüm bazı önemli projelerimi yaşama geçirme fırsatı bulamadım. Yönetim kurulu üyesi olarak yapamadığım projelerimi, eğer üyelerimiz teveccüh gösterirse en kısa sürede ortaya koyacağım" dedi.
Adaylık sürecini başlattığını ve güçlü bir yönetim kurulu ile esnafın karşısına çıkmayı hedeflediklerini kaydeden Adnan Asar, projelerini esnafları tek tek gezerek anlatacaklarını ve onların desteğini isteyeceklerini belirtti.
Mesleğin yıllardır içerisinde birisi olarak, esnaf arkadaşların şahsıma ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza destek vereceğine yürekten inanıyorum diyerek konuşmasını sürdüren Asar, centilmence ve güzel bir seçim olması temennisinde bulundu.
Adnan Asar Kimdir?
1966 yılında Antalya'da doğdu.1980 yılından bu güne kadar etli pidecilik ve börekçilik mesleği ile iştigal etmekte.1995 yılından itibaren kendisine ait Asar Etli Pide Salonunu işletiyor.İki dönem oda yönetiminde yer alan Adnan Asar, evli ve üç çocuk babası.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.