ALANYASPOR'DA KAPTAN SAĞLAM 2-0

SPOR 20.11.2021 - 21:33, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2144+ kez okundu.
 

ALANYASPOR'DA KAPTAN SAĞLAM 2-0

ALANYASPOR, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında konuk ettiği Beşiktaş ile kozlarını paylaştı. Sergen Yalçın'ın oyuncuları son dakika golüyle Alanyaspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

14' GOOOLL!!! Aytemiz Alanyaspor, Khouma Babacar'ın golü ile maçta öne geçiyor. Sağ kanatta kazandığı topta Efecan Karaca'nın ceza sahasına doğru gönderdiği ortasında altıpasta bomboş olan Khouma Babacar yarım vole vuruşu ile topu ağlara gönderiyor. 90+3' GOOLL!! Aytemiz Alanyaspor Famara Diedhiou'nin attığı golle skoru 2-0 yapıyor.  Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında Alanyaspor, sahasında Beşiktaş’ı yenerek dikkatleri bir kez daha üstüne çevirdi. Rakibi karşısında maç boyunca üstün bir oyun sergileyen turuncu yeşilli takım, sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldı. Puan cetvelindekini tırmanışını sürdüren Antalya temsilcisi, oynadığı 13 maçta 7’nci galibiyetine imza attı. Sahadan 3 kez beraberlikle ayrılan Alanyaspor, 3 kez de hanesine puan yazdıramadı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi devleri geride bırakan turuncu yeşilliler, sergilediği oyunla spor otoritelerinden tam puan aldı. Tırmanışını sürdürüyor Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Düşündüğümüzü yaptık” dedi. Korkmaz, “Takım olarak, bu oyuncuların eseridir. Onlara teşekkür ediyorum. Beşiktaş’ın maçlarını seyrederken, hem şampiyonlar ligi hem de lig maçlarını, artı yönleri çok. Çok yetenekli oyuncuları var. Çok özel oyuncuları var. Tabi önlem almak veya adam adam oynamak çok zor. Biz özellikle merkezde alanı kapatmaya çalıştık. Ceza sahası içerisinde de stoperlerimizle birebiri iyi oynamamız lazımdı. Bunu yaptık” dedi. İLK 11'LER Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Awaziem, Mevlja, Tayfur, Fatih Aksoy, Umut Güneş, Davidson, Emre Akbaba, Efecan Karaca, Babacar Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Umut, Josef, Atiba, Pjanic, Ghezzal, Kenan, Larin
ALANYASPOR, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında konuk ettiği Beşiktaş ile kozlarını paylaştı. Sergen Yalçın'ın oyuncuları son dakika golüyle Alanyaspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

14' GOOOLL!!! Aytemiz Alanyaspor, Khouma Babacar'ın golü ile maçta öne geçiyor. Sağ kanatta kazandığı topta Efecan Karaca'nın ceza sahasına doğru gönderdiği ortasında altıpasta bomboş olan Khouma Babacar yarım vole vuruşu ile topu ağlara gönderiyor.

90+3' GOOLL!! Aytemiz Alanyaspor Famara Diedhiou'nin attığı golle skoru 2-0 yapıyor. 

Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında Alanyaspor, sahasında Beşiktaş’ı yenerek dikkatleri bir kez daha üstüne çevirdi. Rakibi karşısında maç boyunca üstün bir oyun sergileyen turuncu yeşilli takım, sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldı. Puan cetvelindekini tırmanışını sürdüren Antalya temsilcisi, oynadığı 13 maçta 7’nci galibiyetine imza attı. Sahadan 3 kez beraberlikle ayrılan Alanyaspor, 3 kez de hanesine puan yazdıramadı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi devleri geride bırakan turuncu yeşilliler, sergilediği oyunla spor otoritelerinden tam puan aldı.

Tırmanışını sürdürüyor
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Düşündüğümüzü yaptık” dedi. Korkmaz, “Takım olarak, bu oyuncuların eseridir. Onlara teşekkür ediyorum. Beşiktaş’ın maçlarını seyrederken, hem şampiyonlar ligi hem de lig maçlarını, artı yönleri çok. Çok yetenekli oyuncuları var. Çok özel oyuncuları var. Tabi önlem almak veya adam adam oynamak çok zor. Biz özellikle merkezde alanı kapatmaya çalıştık. Ceza sahası içerisinde de stoperlerimizle birebiri iyi oynamamız lazımdı. Bunu yaptık” dedi.

İLK 11'LER

Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Awaziem, Mevlja, Tayfur, Fatih Aksoy, Umut Güneş, Davidson, Emre Akbaba, Efecan Karaca, Babacar

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Umut, Josef, Atiba, Pjanic, Ghezzal, Kenan, Larin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.