Alanya da 1 Mayıs Coşkusu

GÜNDEM 01.05.2022 - 23:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2767+ kez okundu.
 

Alanya da 1 Mayıs Coşkusu

1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Bayramı Alanya da coşku ile kutlandı.

Sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu tertip komitesinin organize ettiği etkinlik Alanya Kuyularönü Cami meydanında başladı. Sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler pankartlar, dövizler, bayraklar ve sloganlar eşliğinde gruplar halinde meydanda toplandı. Emniyet güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında, saat 11:00 de İskeleye doğru yürüyüş başladı. Sloganlar ve marşlar eşliğinde İskele meydanına gelen kalabalık ekip, tek tek aranarak meydana alındı. Her kurum pankartını meydana serip etkinliklerde yer aldı. Devrim şehitleri için yapılan bir dakikalık saygı duruşundan sonra, Tertip komitesi adına Eğitim Sen Alanya Şube Başkanı Ali Koca bir konuşma yaptı ve 1 Mayıs ın önemine değindi. Daha sonra canlı müzik eşliğinde  oyunlar ve halaylar hayat buldu. Etkinliğe katılımın yüksek olması dikkat çekti. Haber:Zeki Demir  
1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Bayramı Alanya da coşku ile kutlandı.

Sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu tertip komitesinin organize ettiği etkinlik Alanya Kuyularönü Cami meydanında başladı. Sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler pankartlar, dövizler, bayraklar ve sloganlar eşliğinde gruplar halinde meydanda toplandı.

Emniyet güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında, saat 11:00 de İskeleye doğru yürüyüş başladı. Sloganlar ve marşlar eşliğinde İskele meydanına gelen kalabalık ekip, tek tek aranarak meydana alındı. Her kurum pankartını meydana serip etkinliklerde yer aldı. Devrim şehitleri için yapılan bir dakikalık saygı duruşundan sonra, Tertip komitesi adına Eğitim Sen Alanya Şube Başkanı Ali Koca bir konuşma yaptı ve 1 Mayıs ın önemine değindi. Daha sonra canlı müzik eşliğinde  oyunlar ve halaylar hayat buldu. Etkinliğe katılımın yüksek olması dikkat çekti.
Haber:Zeki Demir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.