Akşener’e saldırılırken İl Başkanı neden sessiz kalıyor?

SİYASET 24.08.2023 - 11:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3081+ kez okundu.
 

Akşener’e saldırılırken İl Başkanı neden sessiz kalıyor?

3 yıl Antalya İl Başkanlığı yapan Mehmet Başaran’ın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik ‘tokatçı’ ifadelerine İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve yönetiminden hala bir tepki olmaması dikkat çekiyor. Başaran’a ilk ve tek tepkiyi İyi Parti Muratpaşa İlçe Eski Başkanı Semih Tayfur verdi.

‘Her ne kadar ‘tokatçı’ Meral Akşener’den darbe yemiş olsam da Millet İttifakı’ndan ayrılmam. Oyum CHP’ye…’ diyen Mehmet Başaran bütün dikkatleri üstüne çekmişti. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e hakaretler edilirken, savunmak sadece Muratpaşa İlçe Eski Başkanı Semih Tayfur’a kalmış gibi görünüyor. Çünkü seçilene kadar ağızlarından Meral Akşener’i düşürmeye İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve tayfası, bugünlerde Genel Başkanlarına yapılan hakaret sonrası adeta 3 maymunu oynar durumdalar. BU SESSİZLİĞİN SEBEBİ NE? İyi Parti Antalya İl Başkanlığ seçimleri öncesinde herkes Vahdet Afşin Karacan’ın etrafında toplanmış, parti içerisindeki grupların 3’er 4’er kişilerden oluşturdukları ekiplerle seçime gidilmişti. O dönem İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e olan bağlılığını her fırsatta dile getiren, ilçe başkanlarına ‘siz çalışırsanız biz başarılı oluruz’ diyerek gaz veren şimdiki İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’ın Başaran’ın hakaret dolu sözlerine neden sessiz kaldığı merak ediliyor. Öte yandan İyi Partililer de Karacan ve ekibinin yaşananları görmezden gelmesine tepki gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde Aksu meslisinde yaşanan olayın hemen ardından Aksu Belediyesi’ne whatsapp gruplarından ACİL KODUYLA çağrıda bulunarak 37 kişi ile deyim yerinde ise basmaya giden İl Başkanı Karacan ve ekibi, Genel Başkanlarına hakaret edilirken neredeler? Yoksa dertleri ‘dostlar alışverişte görsün’ müydü? Görünüşe ve yaşananlara bakıldığında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i yapılan hakaretler karşısında bir tek Muratpaşa İlçe Eski Başkanı Semih Tayfur mu savunup, onun için mücadele edecek gibi görünüyor.
3 yıl Antalya İl Başkanlığı yapan Mehmet Başaran’ın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik ‘tokatçı’ ifadelerine İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve yönetiminden hala bir tepki olmaması dikkat çekiyor. Başaran’a ilk ve tek tepkiyi İyi Parti Muratpaşa İlçe Eski Başkanı Semih Tayfur verdi.
‘Her ne kadar ‘tokatçı’ Meral Akşener’den darbe yemiş olsam da Millet İttifakı’ndan ayrılmam. Oyum CHP’ye…’ diyen Mehmet Başaran bütün dikkatleri üstüne çekmişti. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e hakaretler edilirken, savunmak sadece Muratpaşa İlçe Eski Başkanı Semih Tayfur’a kalmış gibi görünüyor. Çünkü seçilene kadar ağızlarından Meral Akşener’i düşürmeye İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve tayfası, bugünlerde Genel Başkanlarına yapılan hakaret sonrası adeta 3 maymunu oynar durumdalar.
BU SESSİZLİĞİN SEBEBİ NE?
İyi Parti Antalya İl Başkanlığ seçimleri öncesinde herkes Vahdet Afşin Karacan’ın etrafında toplanmış, parti içerisindeki grupların 3’er 4’er kişilerden oluşturdukları ekiplerle seçime gidilmişti. O dönem İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e olan bağlılığını her fırsatta dile getiren, ilçe başkanlarına ‘siz çalışırsanız biz başarılı oluruz’ diyerek gaz veren şimdiki İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’ın Başaran’ın hakaret dolu sözlerine neden sessiz kaldığı merak ediliyor. Öte yandan İyi Partililer de Karacan ve ekibinin yaşananları görmezden gelmesine tepki gösteriyor.
Geçtiğimiz günlerde Aksu meslisinde yaşanan olayın hemen ardından Aksu Belediyesi’ne whatsapp gruplarından ACİL KODUYLA çağrıda bulunarak 37 kişi ile deyim yerinde ise basmaya giden İl Başkanı Karacan ve ekibi, Genel Başkanlarına hakaret edilirken neredeler? Yoksa dertleri ‘dostlar alışverişte görsün’ müydü?
Görünüşe ve yaşananlara bakıldığında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i yapılan hakaretler karşısında bir tek Muratpaşa İlçe Eski Başkanı Semih Tayfur mu savunup, onun için mücadele edecek gibi görünüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.