AK Partili Karadayı'dan Arıtma Tesisi İsyanı!

SAĞLIK 24.07.2026 - 19:49, Güncelleme: 24.07.2026 - 19:49 239 kez okundu.
 

AK Partili Karadayı'dan Arıtma Tesisi İsyanı!

AK Partili Karadayı, Kemer'deki arıtma tesisinden çevreye yayılan kötü kokular nedeniyle Turizm Bakanı'na sert tepki gösterdi.

Özellikle turizm sezonunun en yoğun döneminde yaşanan koku sorununun hem vatandaşları hem de tatilcileri mağdur ettiğini belirten Karadayı, sorunun bir an önce çözüme kavuşturulması çağrısında bulundu. Turizmin gözde merkezlerinden Kemer'de çevre ve halk sağlığını ilgilendiren bu sorunun artık görmezden gelinmemesi gerektiğini vurgulayan Karadayı, yetkilileri acil önlem almaya davet etti.
AK Partili Karadayı, Kemer'deki arıtma tesisinden çevreye yayılan kötü kokular nedeniyle Turizm Bakanı'na sert tepki gösterdi.

Özellikle turizm sezonunun en yoğun döneminde yaşanan koku sorununun hem vatandaşları hem de tatilcileri mağdur ettiğini belirten Karadayı, sorunun bir an önce çözüme kavuşturulması çağrısında bulundu.
Turizmin gözde merkezlerinden Kemer'de çevre ve halk sağlığını ilgilendiren bu sorunun artık görmezden gelinmemesi gerektiğini vurgulayan Karadayı, yetkilileri acil önlem almaya davet etti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.