VALİLİKTE ASIRLIK TÜRK BAYRAĞI

GÜNDEM 30.10.2023 - 00:34, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1276+ kez okundu.
 

VALİLİKTE ASIRLIK TÜRK BAYRAĞI

1920 ile 1930’lu yılları arasında el yapımı olarak üretilen ve Cumhuriyet döneminin ilk Türk Bayraklarından biri olma özelliği taşıyan 100 yıllık tarihi Türk Bayrağı, Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında Antalya Valiliği’ndeki yerini aldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl Dönümünü Kutlama etkinlikleri kapsamında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 275 bin öğrenciye hediye edilen Türk bayraklarıyla adeta kırmızı-beyaz renklere bürünecek Antalya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 100 yıllık nadide gururun gölgesinde gerçekleşecek.   ANTALYA VALİLİĞİ’NE ASIRLIK TÜRK BAYRAĞI Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünün coşkuyla kutlanacağı Antalya'da, 1920 ile 1930’lu yılları arasında el yapımı olarak üretilen ve Cumhuriyet döneminin ilk Türk Bayraklarından biri olma özelliği taşıyan 100 yıllık tarihi Türk Bayrağı, Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları kapsamında Antalya Valiliği’ndeki yerini aldı.   Koleksiyoner Bahadır Kalaycı’nın özel koleksiyonunda yer alan ve Cumhuriyet Bayramı boyunca Antalya Valiliği’nde sergilenmesi için Vali Şahin’e takdim ettiği 100 yıllık tarihi Türk Bayrağı; İstanbul’da uzun yıllar resmi kurumlarda ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ziyaret ettiği resmi kurumlara asılmış olma özelliği taşımaktadır.   YAŞ İTİBARİYLE EN ESKİ TÜRK BAYRAKLARINDAN BİRİ Antalya Valiliği’nde 29 Ekim Pazar Günü saat 09:30’da yapılacak olan “Tebrikati Kabul” programı, Cumhuriyet döneminin ilk Türk Bayraklarından olan 100 yıllık nadide gururun gölgesinde gerçekleşecek. Yaş itibariyle en eski Türk Bayraklarından biri olma özelliği taşıyan bayrak, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sonuna kadar Antalya Valiliği’nde asılı kalacak.
1920 ile 1930’lu yılları arasında el yapımı olarak üretilen ve Cumhuriyet döneminin ilk Türk Bayraklarından biri olma özelliği taşıyan 100 yıllık tarihi Türk Bayrağı, Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında Antalya Valiliği’ndeki yerini aldı
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl Dönümünü Kutlama etkinlikleri kapsamında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 275 bin öğrenciye hediye edilen Türk bayraklarıyla adeta kırmızı-beyaz renklere bürünecek Antalya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 100 yıllık nadide gururun gölgesinde gerçekleşecek.
 
ANTALYA VALİLİĞİ’NE ASIRLIK TÜRK BAYRAĞI
Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünün coşkuyla kutlanacağı Antalya'da, 1920 ile 1930’lu yılları arasında el yapımı olarak üretilen ve Cumhuriyet döneminin ilk Türk Bayraklarından biri olma özelliği taşıyan 100 yıllık tarihi Türk Bayrağı, Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları kapsamında Antalya Valiliği’ndeki yerini aldı.
 
Koleksiyoner Bahadır Kalaycı’nın özel koleksiyonunda yer alan ve Cumhuriyet Bayramı boyunca Antalya Valiliği’nde sergilenmesi için Vali Şahin’e takdim ettiği 100 yıllık tarihi Türk Bayrağı; İstanbul’da uzun yıllar resmi kurumlarda ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ziyaret ettiği resmi kurumlara asılmış olma özelliği taşımaktadır.
 
YAŞ İTİBARİYLE EN ESKİ TÜRK BAYRAKLARINDAN BİRİ
Antalya Valiliği’nde 29 Ekim Pazar Günü saat 09:30’da yapılacak olan “Tebrikati Kabul” programı, Cumhuriyet döneminin ilk Türk Bayraklarından olan 100 yıllık nadide gururun gölgesinde gerçekleşecek. Yaş itibariyle en eski Türk Bayraklarından biri olma özelliği taşıyan bayrak, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sonuna kadar Antalya Valiliği’nde asılı kalacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.