'TURİZM VE TURİZMCİ OLMADAN KEMER OLMAZ!'

TURİZM 06.03.2024 - 14:18, Güncelleme: 06.03.2024 - 14:18 1601+ kez okundu.
 

'TURİZM VE TURİZMCİ OLMADAN KEMER OLMAZ!'

Kemer'in iş insanlarından Murat Canik'in organize ettiği 'Kemer Turizmi' konulu sabah kahvaltısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıya bir dönem Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı yapan Abdurrahman Arıcı ile konuk olarak görüşlerini belirtmek üzere Ak Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker ve meclis üyesi adayları da katılım sağladı. Kemerli çok sayıda esnaf ve turizmcinin katıldığı organizasyonda, Murat Canik açılış konuşması yaparken, Rahman Şeker de turizm başta olmak üzere seçildikleri takdirde Kemer adına yapacakları proje ve çalışmaları paylaştı. Soru cevap şeklinde geçen toplantı sonrası, katılımcılar birbirleri arasında da görüş alışverişi yapma şansı da buldu.  
Kemer'in iş insanlarından Murat Canik'in organize ettiği 'Kemer Turizmi' konulu sabah kahvaltısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Toplantıya bir dönem Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı yapan Abdurrahman Arıcı ile konuk olarak görüşlerini belirtmek üzere Ak Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker ve meclis üyesi adayları da katılım sağladı.
Kemerli çok sayıda esnaf ve turizmcinin katıldığı organizasyonda, Murat Canik açılış konuşması yaparken, Rahman Şeker de turizm başta olmak üzere seçildikleri takdirde Kemer adına yapacakları proje ve çalışmaları paylaştı.
Soru cevap şeklinde geçen toplantı sonrası, katılımcılar birbirleri arasında da görüş alışverişi yapma şansı da buldu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.