TOPALOĞLU "PAZARYERLERİ DEĞİŞMEYECEK"

SİYASET 23.03.2024 - 14:35, Güncelleme: 23.03.2024 - 14:57 1681+ kez okundu.
 

TOPALOĞLU "PAZARYERLERİ DEĞİŞMEYECEK"

Kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu Pazaryeri ile ilgili kamuoyunda yaşanan bilgi kirliğine açıklık getirdi. Başkan Topaloğlu yaptığı yazılı açıklamada Pazeryerleri ile ilgili bir değişikliğin söz konusu olmadığını belirterek vatandaşların söylentilere inanmamalarını ifade etti.

Kemer Belediye başkanı Necati Topaloğlu Pazaryerleri ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı...    İŞTE O AÇIKLAMA:   DEĞERLİ HALKIMIZ... TEKSTİL PAZARI YERİMİZİN AYNI DÜZENLE HAFTADA BİR GÜN MEVCUDİYETİNİ KORUYARAK, AYNI YERDE KALACAĞINI BİR KEZ DAHA BELİRTMEK İSTERİM...! Her platformda, her söyleşimizde, her paylaşımımızda altını çizerek belirttiğimiz gibi Kemer'imizde kurulan Tekstil Pazarı Yerinin değişmeyeceğini belirtmemize rağmen; kişi veya kişiler tarafından Siz Sevgili Halkımıza asılsız ve asparagas haberler yayarak, Tekstil Pazarımızın Yerini değiştireceğimizi söyleyerek, Siz Değerli Vatandaşlarımızın kandırılmaya çalışıldığının altını çizmek istiyorum.! Göreve geldiğimiz günden bugüne her daim aynı istikrar ile bir kez daha belirtmek isterim ki; Bizler asla dedikodu ve yalan siyasetinde olmayacağımızı.! Hiçbir zaman bu ve bunun gibi olaylara mahal vermeyeceğimizi.! Hep söyledik, söylemeye de devam edeceğiz.. Halkımızla Aramızda Hiçbir Zaman Bir Köprüye İhtiyaç Duymadık.. Tüm Sosyal Hesaplarımızda şahsi cep numaramızı 7'den 70’e Siz Değerli Halkımızla gönül ferahlığı ile paylaştık.. Bu ve buna benzer haberler duyarak akıllarda en küçük bir soru işareti oluşturan konu veya konularda şahsi numaramdan arayarak aklınızdaki tüm soruların cevabını bizzat benden alabilirsiniz. Tekstil Pazarı Yerimizin aynı düzeni ile haftada bir gün mevcudiyetini koruyarak, aynı yerde kalacağını tekrar belirtiyorum.. İçiniz rahat olsun.. Sevgi ve Saygılarımla
Kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu Pazaryeri ile ilgili kamuoyunda yaşanan bilgi kirliğine açıklık getirdi. Başkan Topaloğlu yaptığı yazılı açıklamada Pazeryerleri ile ilgili bir değişikliğin söz konusu olmadığını belirterek vatandaşların söylentilere inanmamalarını ifade etti.
Kemer Belediye başkanı Necati Topaloğlu Pazaryerleri ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı... 
 
İŞTE O AÇIKLAMA:
 
DEĞERLİ HALKIMIZ...
TEKSTİL PAZARI YERİMİZİN AYNI DÜZENLE HAFTADA BİR GÜN MEVCUDİYETİNİ KORUYARAK, AYNI YERDE KALACAĞINI BİR KEZ DAHA BELİRTMEK İSTERİM...!
Her platformda, her söyleşimizde, her paylaşımımızda altını çizerek belirttiğimiz gibi Kemer'imizde kurulan Tekstil Pazarı Yerinin değişmeyeceğini belirtmemize rağmen; kişi veya kişiler tarafından Siz Sevgili Halkımıza asılsız ve asparagas haberler yayarak, Tekstil Pazarımızın Yerini değiştireceğimizi söyleyerek, Siz Değerli Vatandaşlarımızın kandırılmaya çalışıldığının altını çizmek istiyorum.!
Göreve geldiğimiz günden bugüne her daim aynı istikrar ile bir kez daha belirtmek isterim ki;
Bizler asla dedikodu ve yalan siyasetinde olmayacağımızı.!
Hiçbir zaman bu ve bunun gibi olaylara mahal vermeyeceğimizi.!
Hep söyledik, söylemeye de devam edeceğiz..
Halkımızla Aramızda Hiçbir Zaman Bir Köprüye İhtiyaç Duymadık..
Tüm Sosyal Hesaplarımızda şahsi cep numaramızı 7'den 70’e Siz Değerli Halkımızla gönül ferahlığı ile paylaştık..
Bu ve buna benzer haberler duyarak akıllarda en küçük bir soru işareti oluşturan konu veya konularda şahsi numaramdan arayarak aklınızdaki tüm soruların cevabını bizzat benden alabilirsiniz.
Tekstil Pazarı Yerimizin aynı düzeni ile haftada bir gün mevcudiyetini koruyarak, aynı yerde kalacağını tekrar belirtiyorum..
İçiniz rahat olsun..
Sevgi ve Saygılarımla
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.