SUBAŞI, ADAY ADAYI OLMADIM...

SİYASİ PARTİLER 10.04.2023 - 13:00, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3017+ kez okundu.
 

SUBAŞI, ADAY ADAYI OLMADIM...

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı , kendi isteği ile milletvekili aday adayı olmadığını anımsatarak, “Demokrasi, aydınlık Türkiye için, iyilerin iktidarı için mücadeleye devam edeceğim” dedi.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 28. Dönem milletvekilliği listelerinde kendi isteği ile yer almadığını söyledi. Cumhuriyetin 100. yılında parlamentoda demokrasi mücadelesi verecek isimlere başarılar dileyen Subaşı, “28. Dönemde parlamentoda yer almayacağım. Bugüne kadar birlikte yürüdüğüm yol arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte yol yürümekten onur duydum. Bundan sonra da adalet, demokrasi mücadelem sürecek. Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olması, Millet İttifakı’nın iktidar olması için desteğim sürecek. Parlamentoda demokrasi mücadelesi verecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bana inanarak, parlamentoya taşıyan başta Antalyalılar olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı , kendi isteği ile milletvekili aday adayı olmadığını anımsatarak, “Demokrasi, aydınlık Türkiye için, iyilerin iktidarı için mücadeleye devam edeceğim” dedi.
İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 28. Dönem milletvekilliği listelerinde kendi isteği ile yer almadığını söyledi.
Cumhuriyetin 100. yılında parlamentoda demokrasi mücadelesi verecek isimlere başarılar dileyen Subaşı, “28. Dönemde parlamentoda yer almayacağım. Bugüne kadar birlikte yürüdüğüm yol arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte yol yürümekten onur duydum. Bundan sonra da adalet, demokrasi mücadelem sürecek.
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olması, Millet İttifakı’nın iktidar olması için desteğim sürecek. Parlamentoda demokrasi mücadelesi verecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Bana inanarak, parlamentoya taşıyan başta Antalyalılar olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.