Sokak Hayvanları için Yeni Yönetim!

YAŞAM 08.12.2021 - 19:16, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1663+ kez okundu.
 

Sokak Hayvanları için Yeni Yönetim!

“KEMHAY” Kemer Sokak Hayvanları Koruma Derneği yeni Başkanı Mihrican Demirtaş Honamlı oldu.

Eski sinema sanatçılarından ve uzun yıllardır Kemer’de yaşayan Kemer Sokak Hayvanlarını Koruma Derneğinin kurucusu Serpil Nur Abiral görevi yeni yönetime devir etti ve Derneğin Onursal başkanı olarak görevini sürdürecek. Kemer Ayışığı Roberts Cafe’de gerçekleştirilen devir teslim törenin de sokak hayvanlarını KEMHAY kurucusu Serpil Nur yeni yönetime “yavrularıma iyi bakın” sizlere güveniyorum, dedi. Yeni Yönetim Kurulu Başkan; Mihrican Demirtaş Honamlı, Üyeler; İpek Sevik, Didar Ezgi Duman, Gamze Elibol, Begüm Gül Demirer, Havva Ergen Çolak, Mehtap Sarıyer ve Mine Sunar’dan oluştu. Devir teslim töreninde bir açıklama yapan Serpil Nur Abiral; Kurucusu olduğum “KEMHAY” Kemer Sokak Hayvanları Koruma Derneğini gençlere emanet ediyorum. Şahsım onursal başkan olarak kalacağım. Mihrican hanım zaten benim dernek başkanı olduğum zamanlarda da bana son derece destekti. Şimdi onlar yeni bir ekiple, daha faydalı ve daha aktif olacaklar ama ben yine başlarındayım. Onlara başarılar diliyorum, yolları açık olsun bütün amacımız sokaktaki canlılar için, onların karnı doysun sıcak bir yuvaları olsun bizler başka bir şey istemiyoruz. Yeni başkan Mihrican Demirtaş Honamlı da yaptığı açıklamada; yıllardır Serpil hanımla birlikte sokak hayvanları için ortaklaşa bir mücadelemiz vardı. Serpil hanım bizleri Kemer'in kadınları olarak yaptığımız etkinliklerde bizleri yalnız bırakmadı. Bizde besleme grubumuz ile beraber bu yola baş koyduk Serpil hanımda ben sizlere destek olayım dedi ve onursal başkan olarak kalayım dedi. Bizde onun bizlere bıraktığı emaneti layıkıyla ona layık bir şekilde ismine leke getirmeden ortak derdimiz olan sokak canlıları için devam ettireceğiz. Dedi   Haber: Reşat Aydoğdu
“KEMHAY” Kemer Sokak Hayvanları Koruma Derneği yeni Başkanı Mihrican Demirtaş Honamlı oldu.
Eski sinema sanatçılarından ve uzun yıllardır Kemer’de yaşayan Kemer Sokak Hayvanlarını Koruma Derneğinin kurucusu Serpil Nur Abiral görevi yeni yönetime devir etti ve Derneğin Onursal başkanı olarak görevini sürdürecek.
Kemer Ayışığı Roberts Cafe’de gerçekleştirilen devir teslim törenin de sokak hayvanlarını KEMHAY kurucusu Serpil Nur yeni yönetime “yavrularıma iyi bakın” sizlere güveniyorum, dedi.
Yeni Yönetim Kurulu Başkan; Mihrican Demirtaş Honamlı, Üyeler; İpek Sevik, Didar Ezgi Duman, Gamze Elibol, Begüm Gül Demirer, Havva Ergen Çolak, Mehtap Sarıyer ve Mine Sunar’dan oluştu.
Devir teslim töreninde bir açıklama yapan Serpil Nur Abiral; Kurucusu olduğum “KEMHAY” Kemer Sokak Hayvanları Koruma Derneğini gençlere emanet ediyorum. Şahsım onursal başkan olarak kalacağım. Mihrican hanım zaten benim dernek başkanı olduğum zamanlarda da bana son derece destekti. Şimdi onlar yeni bir ekiple, daha faydalı ve daha aktif olacaklar ama ben yine başlarındayım. Onlara başarılar diliyorum, yolları açık olsun bütün amacımız sokaktaki canlılar için, onların karnı doysun sıcak bir yuvaları olsun bizler başka bir şey istemiyoruz.
Yeni başkan Mihrican Demirtaş Honamlı da yaptığı açıklamada; yıllardır Serpil hanımla birlikte sokak hayvanları için ortaklaşa bir mücadelemiz vardı. Serpil hanım bizleri Kemer'in kadınları olarak yaptığımız etkinliklerde bizleri yalnız bırakmadı. Bizde besleme grubumuz ile beraber bu yola baş koyduk Serpil hanımda ben sizlere destek olayım dedi ve onursal başkan olarak kalayım dedi. Bizde onun bizlere bıraktığı emaneti layıkıyla ona layık bir şekilde ismine leke getirmeden ortak derdimiz olan sokak canlıları için devam ettireceğiz. Dedi
 
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.