SMA HASTALARI BAHANE, REKLAM ŞAHANE!

SİYASET 20.09.2022 - 22:06, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2060+ kez okundu.
 

SMA HASTALARI BAHANE, REKLAM ŞAHANE!

İyi Parti Antalya Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu’nun SMA hastaları için yardım kampanyası adı altında fotoğraf ve video çekimi yaptırdığı firmaya ödeme yapmadığı, yeterli bağışçıyı bulamadığı için de programı çeşitli bahanelerle iptal ettiği ortaya çıktı.

İyi Parti Antalya Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu, geçtiğimiz günlerde SMA hastaları için yardım kampanyası başlattığı fakat projeyi hayata geçiremediği öğrenildi. Bu süreçte bağışçılardan ekonomik destek de istendiği, proje gerçekleştirilemeyince paraların da iade edildiği bilgilerine ulaşıldı. Öte yandan Başkan Damatoğlu’nun fotoğraf ve video çekimi yaptırdığı firmaya ödeme yapmadığı, görevinden ötürü ‘bana kimse bişey yapamaz’ dediği öne sürüldü. Fotoğraf ve video çekimi için bir günlük anlaşma yapılmasına rağmen,  3 gün fotoğraf ve video çekimi, 2 gün de video kurgusu ve tasarımların yapılmasına karşılık, ödeme yapılmadığı ortaya çıktı. Firma Sahibi Hasan K., “Bir günde yapılacağı söylenen çekimler için 8 ayrı bölgedeki evlerde çekimlere başladık. Çekimler 3 gün sürdü. Daha sonra video çekimlerinin yapılacağı söylendi ve bir gün de yine aynı evlerde video çekimi yapıldı. Video kurgusu ve sosyal medya platformunda kullanılacak tasarımlar hazırlandıktan sonra kendisini arayıp ödemeyi sordum. O da müsait olmadığını, dönüş yapacağını söyledi. Aradan 3 gün geçtikten sonra programın ertelendiği bilgisine ulaştık. İş ile alakalı arkadaşa ödenen bin 500 liranın yapılan işi karşılamaması nedeniyle ücret geriye iade edildi. Ve 2.5 aydır bizim ödememiz yapılmadı. Konu ile ilgili olarak, ödemenin yapılmaması halinde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e de mektup yazacağım. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum” diye konuştu.  COVID-19 BAHANESİ SMA’lı hastaların küçücük bir umuda bile ihtiyaç duyduğu bu günlerde onların duygularıyla oynanması ne derece doğru takdiri okuyucularımıza bırakıyoruz. Program için gerekli bağışçıları ayarlayamayan İyi Parti Antalya Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu’nun parti içerisinde görsellerin geciktiği, dışarıya ise projede yer alan bir ilçe başkanının covid-19’a yakalandığı bahanesini gösterdiği de gelen haberler arasında.  Şimdi buradan soruyoruz: - Ülkede gençlerin ve çocukların sorunları ile yakından ilgilenen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i temsil eden Antalya Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu’na bu davranış yakıştı mı? - Başkalarının ekonomik gücü üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı konuşulan Damatoğlu, kendisine yapılan uyarılara rağmen neden ödemeyi yapmıyor? - Esnafların sıkıntılarını ilçe ilçe gezerek dile getiren Akşener’in aksine esnafı mağdur eden Damatoğlu hakkında İl Başkanlığı herhangi bir yaptırımda bulunacak mı?
İyi Parti Antalya Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu’nun SMA hastaları için yardım kampanyası adı altında fotoğraf ve video çekimi yaptırdığı firmaya ödeme yapmadığı, yeterli bağışçıyı bulamadığı için de programı çeşitli bahanelerle iptal ettiği ortaya çıktı.

İyi Parti Antalya Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu, geçtiğimiz günlerde SMA hastaları için yardım kampanyası başlattığı fakat projeyi hayata geçiremediği öğrenildi. Bu süreçte bağışçılardan ekonomik destek de istendiği, proje gerçekleştirilemeyince paraların da iade edildiği bilgilerine ulaşıldı. Öte yandan Başkan Damatoğlu’nun fotoğraf ve video çekimi yaptırdığı firmaya ödeme yapmadığı, görevinden ötürü ‘bana kimse bişey yapamaz’ dediği öne sürüldü. Fotoğraf ve video çekimi için bir günlük anlaşma yapılmasına rağmen,  3 gün fotoğraf ve video çekimi, 2 gün de video kurgusu ve tasarımların yapılmasına karşılık, ödeme yapılmadığı ortaya çıktı. Firma Sahibi Hasan K., “Bir günde yapılacağı söylenen çekimler için 8 ayrı bölgedeki evlerde çekimlere başladık. Çekimler 3 gün sürdü. Daha sonra video çekimlerinin yapılacağı söylendi ve bir gün de yine aynı evlerde video çekimi yapıldı. Video kurgusu ve sosyal medya platformunda kullanılacak tasarımlar hazırlandıktan sonra kendisini arayıp ödemeyi sordum. O da müsait olmadığını, dönüş yapacağını söyledi. Aradan 3 gün geçtikten sonra programın ertelendiği bilgisine ulaştık. İş ile alakalı arkadaşa ödenen bin 500 liranın yapılan işi karşılamaması nedeniyle ücret geriye iade edildi. Ve 2.5 aydır bizim ödememiz yapılmadı. Konu ile ilgili olarak, ödemenin yapılmaması halinde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e de mektup yazacağım. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum” diye konuştu. 

COVID-19 BAHANESİ

SMA’lı hastaların küçücük bir umuda bile ihtiyaç duyduğu bu günlerde onların duygularıyla oynanması ne derece doğru takdiri okuyucularımıza bırakıyoruz. Program için gerekli bağışçıları ayarlayamayan İyi Parti Antalya Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu’nun parti içerisinde görsellerin geciktiği, dışarıya ise projede yer alan bir ilçe başkanının covid-19’a yakalandığı bahanesini gösterdiği de gelen haberler arasında. 

Şimdi buradan soruyoruz:

- Ülkede gençlerin ve çocukların sorunları ile yakından ilgilenen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i temsil eden Antalya Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu’na bu davranış yakıştı mı?

- Başkalarının ekonomik gücü üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı konuşulan Damatoğlu, kendisine yapılan uyarılara rağmen neden ödemeyi yapmıyor?

- Esnafların sıkıntılarını ilçe ilçe gezerek dile getiren Akşener’in aksine esnafı mağdur eden Damatoğlu hakkında İl Başkanlığı herhangi bir yaptırımda bulunacak mı?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.