Serik'te 'o olmadı bunu verelim' ataması

SİYASET 27.12.2023 - 12:13, Güncelleme: 27.12.2023 - 12:13 1630+ kez okundu.
 

Serik'te 'o olmadı bunu verelim' ataması

İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur'un görevden alınmasının ardından yerine getirilen Mustafa Balık getirilmiş, tutmayınca Abdil Sarı'nın adı geçmişti. Öyle bir hamle yapıldı ki İl Başkanı Karacan tarafından herkes şaşırdı.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan'ın yaklaşan yerel seçimler öncesinde ilçelerde başlattığı girişimler devam ediyor. Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar'ın yerine Sadullah Kabakuşak'ı atatmayı planlayan Karacan, bugüne kadar sosyal medya hesabında İyi Parti ve Meral Akşener ile ilgili hiçbir paylaşımı bulunmayan Erhan Uzun'u Serik İlçe Başkanı olarak atattırdı.  Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur'un görevden alınması ile birlikte başlayan süreç Mustafa Balık'ın atanması ile devam etmişti. Balık'ın ilçe başkanı olmasından rahatsız olan tabanın bir nebze olsun gazını almaya çalışan Karacan ve yönetimi, Abdil Sarı ismi üzerinde yoğunlaşırken beklenmedik bir karar aldı. Siyasetten uzak görüntüsü ile bilinen Erhan Uzun Serik İlçe Başkanı olarak atandı. 
İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur'un görevden alınmasının ardından yerine getirilen Mustafa Balık getirilmiş, tutmayınca Abdil Sarı'nın adı geçmişti. Öyle bir hamle yapıldı ki İl Başkanı Karacan tarafından herkes şaşırdı.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan'ın yaklaşan yerel seçimler öncesinde ilçelerde başlattığı girişimler devam ediyor. Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar'ın yerine Sadullah Kabakuşak'ı atatmayı planlayan Karacan, bugüne kadar sosyal medya hesabında İyi Parti ve Meral Akşener ile ilgili hiçbir paylaşımı bulunmayan Erhan Uzun'u Serik İlçe Başkanı olarak atattırdı. 

Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur'un görevden alınması ile birlikte başlayan süreç Mustafa Balık'ın atanması ile devam etmişti. Balık'ın ilçe başkanı olmasından rahatsız olan tabanın bir nebze olsun gazını almaya çalışan Karacan ve yönetimi, Abdil Sarı ismi üzerinde yoğunlaşırken beklenmedik bir karar aldı. Siyasetten uzak görüntüsü ile bilinen Erhan Uzun Serik İlçe Başkanı olarak atandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.