SADAKA SARAYDAN DIŞARI ÇIKMAMIŞ: TÜGVA

GÜNDEM 26.06.2021 - 14:15, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2280+ kez okundu.
 

SADAKA SARAYDAN DIŞARI ÇIKMAMIŞ: TÜGVA

Başakşehir Belediye’sini bir iştiraki olan Başakkent Şirketi’nin 14 milyon 594 bin 580 liralık yemek hizmeti ihalesini kazanan isim kimseyi şaşırtmadı. AK Parti’li Belediye’nin milyonluk ihalesini Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mütevelli Heyeti üyesi ve aynı zamanda AK Parti İBB meclis üyesi olan Ömer Faruk Akbulut’un şirketi aldı.

Başakşehir’deki milyonluk dev ihale yine yabancıya gitmedi! AK Parti’li Başakşehir Belediyesi adına yapılan dev ihaleyi AKP’li meclis üyesi Ömer Faruk Akbulut’un şirketinin aldığı ortaya çıktı Kamu adına yapılan ihalelerde ihaleyi alan firmaların sürekli AK Parti’nin içinden çıkması dikkatlerden kaçmıyor. Son olarak Ak Parti yönetiminde olan Başakşehir’de yapılan milyonluk ihale yine yabancıya gitmedi. Başakşehir Belediye’sini bir iştiraki olan Başakkent Şirketi’nin 14 milyon 594 bin 580 liralık yemek hizmeti ihalesini kazanan isim kimseyi şaşırtmadı. AK Parti’li Belediye’nin milyonluk ihalesini Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mütevelli Heyeti üyesi ve aynı zamanda AK Parti İBB meclis üyesi olan Ömer Faruk Akbulut’un şirketi aldı. 23 Mart 2021 tarihinde Başakşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Başakkent Yönetim ve Danışmanlık Anonim Şirketi “yüklenebilir elektronik sistemli yemek hizmeti alımı” ihalesi açtı. İhalenin yaklaşık maliyeti 14 milyon 804 bin 576 lira olarak belirlenirken İşin teslim süresi ise 450 gün olarak belirlendi. İhaleye 3 firmanın teklif verirken İBB’nin AKP’li meclis üyesi Ömer Faruk Akbulut’un ortak olduğu Metropal Kurumsal Hizmetler Anonim şirketi aldı.
Başakşehir Belediye’sini bir iştiraki olan Başakkent Şirketi’nin 14 milyon 594 bin 580 liralık yemek hizmeti ihalesini kazanan isim kimseyi şaşırtmadı. AK Parti’li Belediye’nin milyonluk ihalesini Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mütevelli Heyeti üyesi ve aynı zamanda AK Parti İBB meclis üyesi olan Ömer Faruk Akbulut’un şirketi aldı.

Başakşehir’deki milyonluk dev ihale yine yabancıya gitmedi!

AK Parti’li Başakşehir Belediyesi adına yapılan dev ihaleyi AKP’li meclis üyesi Ömer Faruk Akbulut’un şirketinin aldığı ortaya çıktı

Kamu adına yapılan ihalelerde ihaleyi alan firmaların sürekli AK Parti’nin içinden çıkması dikkatlerden kaçmıyor. Son olarak Ak Parti yönetiminde olan Başakşehir’de yapılan milyonluk ihale yine yabancıya gitmedi.

Başakşehir Belediye’sini bir iştiraki olan Başakkent Şirketi’nin 14 milyon 594 bin 580 liralık yemek hizmeti ihalesini kazanan isim kimseyi şaşırtmadı. AK Parti’li Belediye’nin milyonluk ihalesini Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mütevelli Heyeti üyesi ve aynı zamanda AK Parti İBB meclis üyesi olan Ömer Faruk Akbulut’un şirketi aldı. 23 Mart 2021 tarihinde Başakşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Başakkent Yönetim ve Danışmanlık Anonim Şirketi “yüklenebilir elektronik sistemli yemek hizmeti alımı” ihalesi açtı. İhalenin yaklaşık maliyeti 14 milyon 804 bin 576 lira olarak belirlenirken İşin teslim süresi ise 450 gün olarak belirlendi. İhaleye 3 firmanın teklif verirken İBB’nin AKP’li meclis üyesi Ömer Faruk Akbulut’un ortak olduğu Metropal Kurumsal Hizmetler Anonim şirketi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.