RAHMAN ŞEKER'İN İFTAR DAVETİNE YOĞUN İLGİ

SİYASET 07.04.2023 - 22:24, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2515+ kez okundu.
 

RAHMAN ŞEKER'İN İFTAR DAVETİNE YOĞUN İLGİ

Kemer’li Genç iş insanı Turizmci Rahman Şeker, Ramazan ayı dolayısıyla siyaset, STK, kanaat önderleri ve vatandaşları iftar yemeğinde buluşturdu.

Genç İş İnsanı Şeker’den İftar Yemeği! Kemer Cumhuriyet meydanında verilen iftar yemeğine, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri STK temsilcileri ile binler katıldı. Davetlileri girişte ailesi ile birlikte karşılayan Genç İş insanı Rahman şeker İftar yemeği öncesi yaptığı açıklamada; Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı yapacağız. İftar programımıza katılan bütün konuklarımıza ailem adına teşekkür ediyorum. Dedi Hocaların okuduğu kuranı kerim sonrası okunan ezan ile birlikte katılımcılar iftarlarını açarken, okunan duaların ardından etkinlik son buldu.   Haber : Reşat Aydoğdu    
Kemer’li Genç iş insanı Turizmci Rahman Şeker, Ramazan ayı dolayısıyla siyaset, STK, kanaat önderleri ve vatandaşları iftar yemeğinde buluşturdu.
Genç İş İnsanı Şeker’den İftar Yemeği!
Kemer Cumhuriyet meydanında verilen iftar yemeğine, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri STK temsilcileri ile binler katıldı. Davetlileri girişte ailesi ile birlikte karşılayan Genç İş insanı Rahman şeker İftar yemeği öncesi yaptığı açıklamada; Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı yapacağız. İftar programımıza katılan bütün konuklarımıza ailem adına teşekkür ediyorum. Dedi
Hocaların okuduğu kuranı kerim sonrası okunan ezan ile birlikte katılımcılar iftarlarını açarken, okunan duaların ardından etkinlik son buldu.
 
Haber : Reşat Aydoğdu
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.