Muratpaşa’dan Nihat Gürer adına Hatıra Ormanı

SİYASET 24.06.2021 - 20:28, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2970+ kez okundu.
 

Muratpaşa’dan Nihat Gürer adına Hatıra Ormanı

İyi Parti Muratpaşa Gençlik Kolları’nın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rahmetli ağabeyi adına oluşturdukları ‘Nihat Gürer Hatıra Ormanı’ projesi Kaş’ta hayata geçirildi. Muratpaşa İlçe Teşkilatı, 25 Mayıs 2021’de 73 ağaç dikilerek başlanan hatıra ormanında bir araya geldi.

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı, Gençlik Kolları tarafından düşünülen ve 25 Mayıs 2021’de 73 ağaç dikilerek yapılan Nihat Gürer Hatıra Ormanı’nda toplandı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rahmetli ağabeyi Nihat Gürer’in anısını yaşatmak için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Genç kardeşlerimle sık sık sohbetler ediyoruz. Bu sohbetlerimizde de Rahmetli Nihat Gürer ağabeyimden sıkça bahsederdim. Rahmetli Nihat ağabeyimin liderlik özelliklerini, 1980 ihtilali döneminde il başkanı iken liderlik vasfını nasıl ortaya koyduğunu anlatıyordum. Gençlerimiz de Rahmetli Nihat Gürer Ağabeyimizin yaşadıklarından ve bize kazandırdıklarından etkilenmiş olacaklar ki, ‘Nihat Gürer Hatıra Ormanı’ konusunda güzel bir projeyle geldiler yanıma. İlk duyduğumda çok duygulanmıştım. Daha sonra Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile yaptığımız zoom görüşmesinde de gençlerimiz bu konudan bahsetmişlerdi. Genel Başkanımız da duygulanıp mutlu olmuştu. Bugün hem 25 Mayıs’ta diktiğimiz ağaçlarımıza bakmak istedik hem de ilçe teşkilatımız ile birlikte piknik yapmak için Kaş’a geldik” diye konuştu. BÖCEK VE ARSLAN’A TEŞEKKÜR Başkan Tayfur, Nihat Gürer Hatıra Ormanı için 2,5 dönüm arsanın tahsisinde destek olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Tayfur, “Rahmetli Nihat Ağabey yaşasaydı 73 yaşında olacaktı. O nedenle arkadaşlarımız 73 tane ağaç dikmeyi uygun gördüler. Ve onların projesini hayata geçirdik. Genç kardeşlerime bu duyarlılıkları ve başarılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum” dedi. Etkinliğe İyi Parti Kaş İlçe Başkanı İsmail Şahyılmaz ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Baskak da katılırken, Rahmetli Nihat Gürer’in ruhuna dualar okundu.  
İyi Parti Muratpaşa Gençlik Kolları’nın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rahmetli ağabeyi adına oluşturdukları ‘Nihat Gürer Hatıra Ormanı’ projesi Kaş’ta hayata geçirildi. Muratpaşa İlçe Teşkilatı, 25 Mayıs 2021’de 73 ağaç dikilerek başlanan hatıra ormanında bir araya geldi.

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı, Gençlik Kolları tarafından düşünülen ve 25 Mayıs 2021’de 73 ağaç dikilerek yapılan Nihat Gürer Hatıra Ormanı’nda toplandı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rahmetli ağabeyi Nihat Gürer’in anısını yaşatmak için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Genç kardeşlerimle sık sık sohbetler ediyoruz. Bu sohbetlerimizde de Rahmetli Nihat Gürer ağabeyimden sıkça bahsederdim. Rahmetli Nihat ağabeyimin liderlik özelliklerini, 1980 ihtilali döneminde il başkanı iken liderlik vasfını nasıl ortaya koyduğunu anlatıyordum. Gençlerimiz de Rahmetli Nihat Gürer Ağabeyimizin yaşadıklarından ve bize kazandırdıklarından etkilenmiş olacaklar ki, ‘Nihat Gürer Hatıra Ormanı’ konusunda güzel bir projeyle geldiler yanıma. İlk duyduğumda çok duygulanmıştım. Daha sonra Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile yaptığımız zoom görüşmesinde de gençlerimiz bu konudan bahsetmişlerdi. Genel Başkanımız da duygulanıp mutlu olmuştu. Bugün hem 25 Mayıs’ta diktiğimiz ağaçlarımıza bakmak istedik hem de ilçe teşkilatımız ile birlikte piknik yapmak için Kaş’a geldik” diye konuştu.

BÖCEK VE ARSLAN’A TEŞEKKÜR

Başkan Tayfur, Nihat Gürer Hatıra Ormanı için 2,5 dönüm arsanın tahsisinde destek olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Tayfur, “Rahmetli Nihat Ağabey yaşasaydı 73 yaşında olacaktı. O nedenle arkadaşlarımız 73 tane ağaç dikmeyi uygun gördüler. Ve onların projesini hayata geçirdik. Genç kardeşlerime bu duyarlılıkları ve başarılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum” dedi. Etkinliğe İyi Parti Kaş İlçe Başkanı İsmail Şahyılmaz ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Baskak da katılırken, Rahmetli Nihat Gürer’in ruhuna dualar okundu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.