MANAVGAT HALKI AKP TARAFINDAN OYALANIYOR

SİYASET 21.09.2023 - 23:01, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2884+ kez okundu.
 

MANAVGAT HALKI AKP TARAFINDAN OYALANIYOR

İYİ Parti Manavgat İlçe başkanı Hüseyin Ergen, Manavgat halkının AKP tarafından oyalandığını söyledi.

Başkan Hüseyin Ergen'in yaptığı basın açıklamsı: Değerli Basın Mensupları Yıllardır Devlet Hastanesi sözleri ve hayata geçmeyen projeleri ile AKP iktidarı tarafından deyim yerinde ise oyalandık. Başka şehirlerdeki hastanelerin sözde projleri iktidar partisinin il ve ilçe başkanları tarafından ne hikmetse her seçim öncesinde basın toplantıları ile Manavgat halkını kandırmak için bir araç olarak kullanıldı. AKP Hükümeti, Alanya Payallar Mahallesi’ne 200 yataklı hastane inşaatını, yaklaşık 200 dönümlük orman arazisinin içerisine yaparken, ilçemizde öyle bir arazi yokmuş gibi bizim hastanemiz 64 dönümlük bataklığa yapılmaya çalışılıyor. Yoksa 2002 yılından bu yana AKP iktidarı ile değerli alanların yandaşlara verilmesi Manavgatlı hemşehrilerimin sağlığından daha mı önemlidir? Yıllardır Manavgatlı hemşehrilerimin oyları ile ilçemizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil eden arkadaşların böyle önemli konulara duyarsız kalmaları, malesef onların milletin vekili olamadıklarının göstergesidir. Bütün bu olumsuzluklar ve Manavgat’ın yok sayılmasına şimdi de sahil ve mesire alanı tahsisinin iptali eklendi. İptal eden kim? Kültür ve Turizm Bakanlığı. Peki neden? Onu şu an net olarak biz de bilmiyoruz. Muhtemelen hiçbir zaman da öğrenemeyeceğiz. Sorgun Boğaz Mevkiinde Manavgat Belediyesi tarafından işletin 254 dönüm arazi içerisindei sahil ve mesire alanı Manavgat halkının elinden neden alınır bunu birinin çıkıp anlatması lazım. İnsanlarımızın ailesiyle birlikte nefes alabildiği yerlerden biri Manavgatlı hemşehrilerimizin elinden alınırken sessiz kalmamız mümkün değil. Halkın kullanımında olan mesire alanını yandaşlarınıza mı vermeye çalışıyorsunuz? Sizlere güvenip, sizi TBMM’ye gönderen Manavgatlı hemşehrilerinize böyle mi teşekkür ediyorsunuz? Bir sözüm de ilçe başkanlarına olacak. Özellikle Cumhur İttifakı’na hizmet eden ilçe başkanlarının ilçemiz ile alakalı meydana gelen sorunlar karşısında sessiz kalmalarına anlam vermemiz mümkün değil. Neden sessiz kalıyorsunuz? Siz Manavgat’ın değil de başka bir ilçenin mi başkanısınız? Kendinize gelin, birlikte ilçemize sahip çıkalım. Manavgat’ta olan Manavgatlınındır. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Sizler kendi aranızda rant hesapları yapacaksınız, yandaşlarınıza para kazandıracaksınız diye Manavgat’ı heba etmenize göz yumamayız. Sorgun Manavgat Halkınındır ve öyle de kalacaktır. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Saygılarımla...
İYİ Parti Manavgat İlçe başkanı Hüseyin Ergen, Manavgat halkının AKP tarafından oyalandığını söyledi.

Başkan Hüseyin Ergen'in yaptığı basın açıklamsı:

Değerli Basın Mensupları

Yıllardır Devlet Hastanesi sözleri ve hayata geçmeyen projeleri ile AKP iktidarı tarafından deyim yerinde ise oyalandık. Başka şehirlerdeki hastanelerin sözde projleri iktidar partisinin il ve ilçe başkanları tarafından ne hikmetse her seçim öncesinde basın toplantıları ile Manavgat halkını kandırmak için bir araç olarak kullanıldı.

AKP Hükümeti, Alanya Payallar Mahallesi’ne 200 yataklı hastane inşaatını, yaklaşık 200 dönümlük orman arazisinin içerisine yaparken, ilçemizde öyle bir arazi yokmuş gibi bizim hastanemiz 64 dönümlük bataklığa yapılmaya çalışılıyor. Yoksa 2002 yılından bu yana AKP iktidarı ile değerli alanların yandaşlara verilmesi Manavgatlı hemşehrilerimin sağlığından daha mı önemlidir? Yıllardır Manavgatlı hemşehrilerimin oyları ile ilçemizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil eden arkadaşların böyle önemli konulara duyarsız kalmaları, malesef onların milletin vekili olamadıklarının göstergesidir.

Bütün bu olumsuzluklar ve Manavgat’ın yok sayılmasına şimdi de sahil ve mesire alanı tahsisinin iptali eklendi. İptal eden kim? Kültür ve Turizm Bakanlığı. Peki neden? Onu şu an net olarak biz de bilmiyoruz. Muhtemelen hiçbir zaman da öğrenemeyeceğiz. Sorgun Boğaz Mevkiinde Manavgat Belediyesi tarafından işletin 254 dönüm arazi içerisindei sahil ve mesire alanı Manavgat halkının elinden neden alınır bunu birinin çıkıp anlatması lazım. İnsanlarımızın ailesiyle birlikte nefes alabildiği yerlerden biri Manavgatlı hemşehrilerimizin elinden alınırken sessiz kalmamız mümkün değil. Halkın kullanımında olan mesire alanını yandaşlarınıza mı vermeye çalışıyorsunuz? Sizlere güvenip, sizi TBMM’ye gönderen Manavgatlı hemşehrilerinize böyle mi teşekkür ediyorsunuz? Bir sözüm de ilçe başkanlarına olacak. Özellikle Cumhur İttifakı’na hizmet eden ilçe başkanlarının ilçemiz ile alakalı meydana gelen sorunlar karşısında sessiz kalmalarına anlam vermemiz mümkün değil. Neden sessiz kalıyorsunuz? Siz Manavgat’ın değil de başka bir ilçenin mi başkanısınız? Kendinize gelin, birlikte ilçemize sahip çıkalım. Manavgat’ta olan Manavgatlınındır. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Sizler kendi aranızda rant hesapları yapacaksınız, yandaşlarınıza para kazandıracaksınız diye Manavgat’ı heba etmenize göz yumamayız. Sorgun Manavgat Halkınındır ve öyle de kalacaktır. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağız.

Saygılarımla...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.