KORKMAZ'DAN GENEL KURULA KATILIN ÇAĞRISI

TURİZM 23.11.2022 - 23:15, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1882+ kez okundu.
 

KORKMAZ'DAN GENEL KURULA KATILIN ÇAĞRISI

TÜRSAB Başkan adayı Bilal Korkmaz 26-27 Kasım 2022 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı – Harbiye İstanbul adresinde gerçekleştirilecek olan Genel Kurula üyelere katılın çağrısında bulunda.

Hafta sonu  Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı – Harbiye İstanbul adresinde TÜRSAB Genel Kurulunun gerçekleştirileceği Genel Kurula üyelerine katılın çağrısı yapan Bilal Korkmaz, tüm masrafların TÜRSAB tarafından karşılanacağını söyledi. Adil bir seçim için tüm üyelerin katılım sağlaması gerektiğini belirten Korkmaz, "artık kendi hikayeni yazma zamanı gelmişti" dedi.   BAKANLIK GENELGE YAYINLADI Turizm Bakanlığı tarafından TÜRSAB Genel Kuruluna katılacak üyelerin tüm masraflarının karşılanması için genelge yayınlandı. Yapılan açıklamada  “seçim için acentalarımızın uçak, transfer ve otel masrafları TÜRSAB tarafından karşılanacaktır“ denildi...  Kültür ve Turizm Bakanlığının TÜRSAB yönetimine göndermiş olduğu yazı...  
TÜRSAB Başkan adayı Bilal Korkmaz 26-27 Kasım 2022 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı – Harbiye İstanbul adresinde gerçekleştirilecek olan Genel Kurula üyelere katılın çağrısında bulunda.

Hafta sonu  Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı – Harbiye İstanbul adresinde TÜRSAB Genel Kurulunun gerçekleştirileceği Genel Kurula üyelerine katılın çağrısı yapan Bilal Korkmaz, tüm masrafların TÜRSAB tarafından karşılanacağını söyledi. Adil bir seçim için tüm üyelerin katılım sağlaması gerektiğini belirten Korkmaz, "artık kendi hikayeni yazma zamanı gelmişti" dedi.  

BAKANLIK GENELGE YAYINLADI

Turizm Bakanlığı tarafından TÜRSAB Genel Kuruluna katılacak üyelerin tüm masraflarının karşılanması için genelge yayınlandı. Yapılan açıklamada  “seçim için acentalarımızın uçak, transfer ve otel masrafları TÜRSAB tarafından karşılanacaktır“ denildi... 

Kültür ve Turizm Bakanlığının TÜRSAB yönetimine göndermiş olduğu yazı...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.