Kemer Spor – Kepez Belediye Spor Berabere!

SPOR 13.02.2022 - 19:32, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3090+ kez okundu.
 

Kemer Spor – Kepez Belediye Spor Berabere!

“BAL” Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kemer Spor bu gün kendi evinde Lider Kepez Belediye Sporu ağırladı.

Kemer’e lider gelen Kepez Belediye Spor maçta istediği bir puanı alarak evine lider dönmenin sevincini yaşarken, Kemer Spor ise oynadığı futbolla galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı. Her iki takım da birer puan alarak ligdeki puan cetvelinde yerlerini korudular. Maça ilgi oldukça fazlaydı. Türbinleri dolduran her iki takımın taraftarları takımlarının iyi mücadelesini alkışlayarak destek oldular. Maçta, zaman zaman tatlı sert hareketlerin olması ve futbolcuların uzun süre yerde yatması topun oyunda olma süresini azaltırken puana ihtiyacı olan Kemer Spor takım futbolcularını çileden çıkardı. YER: Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Tesisleri) HAKEMLER : Kaan Kara****, Refik Erim****, Tolga Okumuş**** KEMER SPOR: Enes*****, Bünyamin*****, (Dakika 85 Fatih**), Yusuf** (Dakika 40 İskender**) İbrahim**, (Dakika 46 Okan**), Ünal*****, Gökhan*****, Toykan***, Mehmet****, Abdullah****, Sedat*****, Hakan**** KEPEZ BELEDİYE SPOR: Volkan***, Abdurahman***, Hurşit*****, Sami****, Gökhan***, Serkan****, Ahmet****, Emrah**, Enes***, Kemal***( Dakika 84 Mehmet Tosun*) , Rıdvan*** (Dakika 88 Hasan*) KARTMLAR SARI: İbrahim, Toykan (Kemer Spor) Volkan, Gökhan, Ahmet, Rıdvan (Kepez Belediye Spor)  
“BAL” Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kemer Spor bu gün kendi evinde Lider Kepez Belediye Sporu ağırladı.
Kemer’e lider gelen Kepez Belediye Spor maçta istediği bir puanı alarak evine lider dönmenin sevincini yaşarken, Kemer Spor ise oynadığı futbolla galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı. Her iki takım da birer puan alarak ligdeki puan cetvelinde yerlerini korudular.
Maça ilgi oldukça fazlaydı. Türbinleri dolduran her iki takımın taraftarları takımlarının iyi mücadelesini alkışlayarak destek oldular.
Maçta, zaman zaman tatlı sert hareketlerin olması ve futbolcuların uzun süre yerde yatması topun oyunda olma süresini azaltırken puana ihtiyacı olan Kemer Spor takım futbolcularını çileden çıkardı.
YER: Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Tesisleri)
HAKEMLER : Kaan Kara****, Refik Erim****, Tolga Okumuş****
KEMER SPOR: Enes*****, Bünyamin*****, (Dakika 85 Fatih**), Yusuf** (Dakika 40 İskender**) İbrahim**, (Dakika 46 Okan**), Ünal*****, Gökhan*****, Toykan***, Mehmet****, Abdullah****, Sedat*****, Hakan****
KEPEZ BELEDİYE SPOR: Volkan***, Abdurahman***, Hurşit*****, Sami****, Gökhan***, Serkan****, Ahmet****, Emrah**, Enes***, Kemal***( Dakika 84 Mehmet Tosun*) , Rıdvan*** (Dakika 88 Hasan*)
KARTMLAR SARI: İbrahim, Toykan (Kemer Spor) Volkan, Gökhan, Ahmet, Rıdvan (Kepez Belediye Spor)
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.