Kemer Haluk Levent’le Coştu!

KÜLTÜR 30.10.2023 - 00:18, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1168+ kez okundu.
 

Kemer Haluk Levent’le Coştu!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Haluk Levent Kemer'de sahne aldı.

29 Ekim günü saat 18:30'da Kemer Cumhuriyet Meydanından başlayan fener alayı ve ellerinde Türk Bayrağı ile fener alayına katılan yabancı konuklar ve vatandaşlar, Ahmet Erkal Spor Tesislerinde son buldu. Kortej sonrası saat 20:00'de Haluk Levent konseri ile davetliler Cumhuriyet Bayramını doyasıya kutladılar. Hayırsever Türk Rock sanatçısı Haluk Levent sevilen şarkılarını seslendirirken Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine ayrı bir renk kattı. Unutulmaz şarkılarıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran Haluk Levent, Cumhuriyet Bayramında konsere gelenlere güzel bir akşam yaşatarak Cumhuriyet Bayramımızı doyasıya kutladık. Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu Türk Rock sanatçısı Haluk Levent’e Kemer’i tanıtan birer tablo hediye ettiler. Konser Sonrası Haviyi Fişek gösterisi ise geceye ayrı bir renk kattı.   Haber: Reşat Aydoğdu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Haluk Levent Kemer'de sahne aldı.
29 Ekim günü saat 18:30'da Kemer Cumhuriyet Meydanından başlayan fener alayı ve ellerinde Türk Bayrağı ile fener alayına katılan yabancı konuklar ve vatandaşlar, Ahmet Erkal Spor Tesislerinde son buldu. Kortej sonrası saat 20:00'de Haluk Levent konseri ile davetliler Cumhuriyet Bayramını doyasıya kutladılar.
Hayırsever Türk Rock sanatçısı Haluk Levent sevilen şarkılarını seslendirirken Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine ayrı bir renk kattı. Unutulmaz şarkılarıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran Haluk Levent, Cumhuriyet Bayramında konsere gelenlere güzel bir akşam yaşatarak Cumhuriyet Bayramımızı doyasıya kutladık.
Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu Türk Rock sanatçısı Haluk Levent’e Kemer’i tanıtan birer tablo hediye ettiler.
Konser Sonrası Haviyi Fişek gösterisi ise geceye ayrı bir renk kattı.
 
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.