KEMER DSP ADAYI YUSUF ÜRAS’TAN SKANDAL AÇIKLAMALAR

SİYASET 24.03.2024 - 11:59, Güncelleme: 24.03.2024 - 12:20 1642+ kez okundu.
 

KEMER DSP ADAYI YUSUF ÜRAS’TAN SKANDAL AÇIKLAMALAR

DSP Kemer belediye başkan adayı Yusuf Üras sosyal medya hesabından yaptığı videolu açıklamasında önemli iddiaları ortaya attı. Başkan Üras, 2019 yılında aday olduğu MHP’den ayrılış sürecini partinin birilerine peşkeş çekildiği yönünde değerlendirdi.

Kemer DSP belediye başkan ada KEMER BU İDDİALARI KONUŞUYOR…! 2019 yılında MHP’den Kemer Cumhur İttifakı belediye başkan adayı olan Yusuf Üras yaptığı açıklamada skandal denilebilecek iddiaları ortaya attı. MHP’den ayrılış sürecinde ilçe başkanı Hüseyin Kara’yı kastederek partinin birilerine peşkeş çekildiğini söyledi. Şuanda DSP Kemer belediye başkan adayı olan Yusuf Üras, partinin peşkeş çekilmesi karşılığında kimlerin son model araba alıp garajda beklettiğini ve lüks villa aldıklarını da sordu ? Başkan Yusuf Üras sosyal medya hesabından yaptığı videolu açıklamasında, değerli MHP’li kardeşlerim ben MHP’den neden ayrıldım biliyor musunuz ? diyerek yaptığı açıklamasında “Bana söylenen şuydu, bunun kim olduğunu da daha sonra açıklayacağım. Biz MHP’ye çok masraf ettik. Dolayısıyla siz kendinize parti bulun, biz MHP’nin oylarını bir yerlere SATACAĞIZ dediler. Bugün sizin oylarınızı birilerine pazarladığını herhalde biliyorsunuzdur. Biz bu pazarlamanın nasıl olunduğunu, nereden Resedence alındığını, kaça verildiğini, kimlerin yaptığını, kim arabalarını yenilediğini, sizlerin oylarını nasıl birilerine peşkeş çekildiğini kısa zamanda açıklayacağım… Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” Dedi. 2019 yılında Kemer Cumhur İttifakından MHP belediye başkan adayı olarak açıklanan başkan Yusuf Üras’ın yaptığı bu açıklamalardan sonra Kemer kamuoyu yapacağı açıklamaları merak ediyor. Yusuf Üras'ın yaptığı açıklamalara MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara'nın ne cevap vereceği merak ediliyor... MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara
DSP Kemer belediye başkan adayı Yusuf Üras sosyal medya hesabından yaptığı videolu açıklamasında önemli iddiaları ortaya attı. Başkan Üras, 2019 yılında aday olduğu MHP’den ayrılış sürecini partinin birilerine peşkeş çekildiği yönünde değerlendirdi.

Kemer DSP belediye başkan ada

KEMER BU İDDİALARI KONUŞUYOR…!

2019 yılında MHP’den Kemer Cumhur İttifakı belediye başkan adayı olan Yusuf Üras yaptığı açıklamada skandal denilebilecek iddiaları ortaya attı. MHP’den ayrılış sürecinde ilçe başkanı Hüseyin Kara’yı kastederek partinin birilerine peşkeş çekildiğini söyledi. Şuanda DSP Kemer belediye başkan adayı olan Yusuf Üras, partinin peşkeş çekilmesi karşılığında kimlerin son model araba alıp garajda beklettiğini ve lüks villa aldıklarını da sordu ?

Başkan Yusuf Üras sosyal medya hesabından yaptığı videolu açıklamasında, değerli MHP’li kardeşlerim ben MHP’den neden ayrıldım biliyor musunuz ? diyerek yaptığı açıklamasında

“Bana söylenen şuydu, bunun kim olduğunu da daha sonra açıklayacağım. Biz MHP’ye çok masraf ettik. Dolayısıyla siz kendinize parti bulun, biz MHP’nin oylarını bir yerlere SATACAĞIZ dediler. Bugün sizin oylarınızı birilerine pazarladığını herhalde biliyorsunuzdur. Biz bu pazarlamanın nasıl olunduğunu, nereden Resedence alındığını, kaça verildiğini, kimlerin yaptığını, kim arabalarını yenilediğini, sizlerin oylarını nasıl birilerine peşkeş çekildiğini kısa zamanda açıklayacağım… Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” Dedi.

2019 yılında Kemer Cumhur İttifakından MHP belediye başkan adayı olarak açıklanan başkan Yusuf Üras’ın yaptığı bu açıklamalardan sonra Kemer kamuoyu yapacağı açıklamaları merak ediyor.

Yusuf Üras'ın yaptığı açıklamalara MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara'nın ne cevap vereceği merak ediliyor...

MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.