İYİ PARTİ'DE TAHT SAVAŞLARI

SİYASİ PARTİLER 12.11.2023 - 15:22, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2177+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ'DE TAHT SAVAŞLARI

Büyük umutlar ile kurulan İyi Parti çok iyi bir çıkış yakalamış ve iktidar olma yolunda emin adımlar ile ilerliyordu.Fakat sanki bir el dokundu ve herşey tepetaklak oldu.

İl Başkanı görevden mi alınıyor! Masadan kalkma krizi ile başlayan sorunlar ardından gelen istifalar ile çalkalanıyor. Merkez Bankası eski başkanı Durmuş Yılmaz ve hemen sonra Genel Başkan yardımcısı Bahadır Erdem partiden istifa etti. Asıl bomba Meral Akşener’in Meclis kürsüsünden Ümit Dikbayır ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz’ı hedef alarak yaptığı konuşma ile patladı. Peki bu durumun Antalya’ya etkisi nasıl olacak ;bilindiği üzere Uğur Poyraz birçok toplantıda “Ben bu partinin iki numarasıyım,Ben burada olduğum sürece İl başkanı Afşin Karacan’ı hiçkimse görevden alamaz”diyordu.Bu destekle güç zehirlenmesi geçiren Afşin Karacan Meclis üyeliklerinde bazı arkadaşlarını birinci sıraya yazabilmek için ilçe başkanlarına istifa çağrısı yaptı. Fakat özellikle Muratpaşa,Kepez,Konyaaltı,Aksu,Kaş ilçe başkanları istifa etmeyeceklerini beyan ederek rest çektiler.Bu defa İl başkanı Afşin Karacan Genel Merkezin yolunu tuttu ve Pazartesi günü bu ilçe başkanlarının görevden alınmasını istedi. Fakat bu talebi de olumsuz karşılanmış… Şuan masada olan durum ise il başkanının heran istifa edeceği veya görevden alınacağı yönünde.Göreve geldiği günden bugüne kibirli,kendini beğenmiş tavırları ile tepki çeken Afşin Karacan’ı zor günler bekliyor.
Büyük umutlar ile kurulan İyi Parti çok iyi bir çıkış yakalamış ve iktidar olma yolunda emin adımlar ile ilerliyordu.Fakat sanki bir el dokundu ve herşey tepetaklak oldu.

İl Başkanı görevden mi alınıyor!

Masadan kalkma krizi ile başlayan sorunlar ardından gelen istifalar ile çalkalanıyor.
Merkez Bankası eski başkanı Durmuş Yılmaz ve hemen sonra Genel Başkan yardımcısı Bahadır Erdem partiden istifa etti.

Asıl bomba Meral Akşener’in Meclis kürsüsünden Ümit Dikbayır ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz’ı hedef alarak yaptığı konuşma ile patladı.
Peki bu durumun Antalya’ya etkisi nasıl olacak ;bilindiği üzere Uğur Poyraz birçok toplantıda “Ben bu partinin iki numarasıyım,Ben burada olduğum sürece İl başkanı Afşin Karacan’ı hiçkimse görevden alamaz”diyordu.Bu destekle güç zehirlenmesi geçiren Afşin Karacan Meclis üyeliklerinde bazı arkadaşlarını birinci sıraya yazabilmek için ilçe başkanlarına istifa çağrısı yaptı.
Fakat özellikle Muratpaşa,Kepez,Konyaaltı,Aksu,Kaş ilçe başkanları istifa etmeyeceklerini beyan ederek rest çektiler.Bu defa İl başkanı Afşin Karacan Genel Merkezin yolunu tuttu ve Pazartesi günü bu ilçe başkanlarının görevden alınmasını istedi.

Fakat bu talebi de olumsuz karşılanmış…
Şuan masada olan durum ise il başkanının heran istifa edeceği veya görevden alınacağı yönünde.Göreve geldiği günden bugüne kibirli,kendini beğenmiş tavırları ile tepki çeken Afşin Karacan’ı zor günler bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.