İYİ PARTİ KEMER İLÇE BAŞKANI ADAY ADAYLIĞINI AÇILADI

SİYASİ PARTİLER 03.10.2023 - 23:11, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1663+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ KEMER İLÇE BAŞKANI ADAY ADAYLIĞINI AÇILADI

Kemer İYİ Partinin 3,5 yıldır Kemer İlçe Başkanı olarak görev yapan 46 yaşındaki Hüseyin Çelik, Kemer Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.

İYİ Parti KEMER İlçe Başkanından ‘adaylık’ istifası!   Türkiye genelinde 81 il ve ilçelerinde İYİ Partinin kendi adaylarıyla seçime girme kararı sonrasında belediye başkanlığına talip olmak üzere görevlerinden aday adaylığı için 1 Ekim’e kadar istifa etme kararı almıştı. İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerden Kemer Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini Kemer İlçe binasında yönetim kurulu ve Partililerle yaptığı toplantıda açıklayarak veda konuşması yaptı. Öncelikle böyle bir günde bizleri yalnız bırakmamak , duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak ve desteklemek amacıyla burada olan kıymetli partililerimize ve değerli basın mensuplarımıza çok teşekkür ederim. Bildiğiniz üzere, 2020 yılının temmuz ayından beri yaklaşık olarak 3,5 yıldır partimizin ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bizim anlayışımızda siyaset halka dolayısıyla hakka hizmet için yapılır. İyi niyetle yapılan siyasi görevler en küçüğünden en büyüğüne kutsaldır. Bende bu kutsal görevi elimden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Görev sürem boyunca birlikte mesai yaptığım çalışma arkadaşlarıma da özverili, uyumlu ve anlayışlı tutumlarından dolayı çok ama çok teşekkür ederim. Bugün gelmiş olduğumuz nokta itibariyle, önümüzde yaklaşan bir yerel seçim var. Ben de bu seçimlerde partimizin Kemer Belediye Başkanlığı adaylığına talip olduğumu burada sizlere ve tüm Kemer kamuoyuna ilan ediyorum. Ayrıca, genel merkezimizin almış olduğu tavsiye kararı gereğince 3,5 yıldır büyük bir gururla yürütmekte olduğum ilçe başkanlığı görevimi bırakıyorum. Ekibimle birlikte almış olduğumuz kararın ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olması dilekleriyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dedi Haber: Reşat Aydoğdu
Kemer İYİ Partinin 3,5 yıldır Kemer İlçe Başkanı olarak görev yapan 46 yaşındaki Hüseyin Çelik, Kemer Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.
İYİ Parti KEMER İlçe Başkanından ‘adaylık’ istifası!
 
Türkiye genelinde 81 il ve ilçelerinde İYİ Partinin kendi adaylarıyla seçime girme kararı sonrasında belediye başkanlığına talip olmak üzere görevlerinden aday adaylığı için 1 Ekim’e kadar istifa etme kararı almıştı.
İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerden Kemer Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini Kemer İlçe binasında yönetim kurulu ve Partililerle yaptığı toplantıda açıklayarak veda konuşması yaptı.
Öncelikle böyle bir günde bizleri yalnız bırakmamak , duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak ve desteklemek amacıyla burada olan kıymetli partililerimize ve değerli basın mensuplarımıza çok teşekkür ederim. Bildiğiniz üzere, 2020 yılının temmuz ayından beri yaklaşık olarak 3,5 yıldır partimizin ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bizim anlayışımızda siyaset halka dolayısıyla hakka hizmet için yapılır. İyi niyetle yapılan siyasi görevler en küçüğünden en büyüğüne kutsaldır. Bende bu kutsal görevi elimden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Görev sürem boyunca birlikte mesai yaptığım çalışma arkadaşlarıma da özverili, uyumlu ve anlayışlı tutumlarından dolayı çok ama çok teşekkür ederim. Bugün gelmiş olduğumuz nokta itibariyle, önümüzde yaklaşan bir yerel seçim var. Ben de bu seçimlerde partimizin Kemer Belediye Başkanlığı adaylığına talip olduğumu burada sizlere ve tüm Kemer kamuoyuna ilan ediyorum. Ayrıca, genel merkezimizin almış olduğu tavsiye kararı gereğince 3,5 yıldır büyük bir gururla yürütmekte olduğum ilçe başkanlığı görevimi bırakıyorum. Ekibimle birlikte almış olduğumuz kararın ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olması dilekleriyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dedi
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.