KEMERSPOR MAÇINA DAVET

SPOR 26.02.2022 - 11:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2149+ kez okundu.
 

KEMERSPOR MAÇINA DAVET

BAL “Bölgesel Amatör Ligde” mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer spor kendi evinde Denizli temsilcisi Sarayköy Sporu ağırlayacak.

Pazar günü “27 Şubat” Kemer ilçe stadı “ Kazım Gül” spor tesislerinde SarAyköy maçının başlama saati Saat 14.00 ve maçı Emre Koçanlı, Ozan Tunçer, Mert Şahin hakem üçlüsü yönetecek. Maçın 4. Hakemliğini ise Anıl Şen Yapacak. Şampiyonluk yarışında mücadele veren Kemer spor seyirci desteğini arkasına alarak. Bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyor. Haber: Reşat Aydoğdu  
BAL “Bölgesel Amatör Ligde” mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer spor kendi evinde Denizli temsilcisi Sarayköy Sporu ağırlayacak.
Pazar günü “27 Şubat” Kemer ilçe stadı “ Kazım Gül” spor tesislerinde SarAyköy maçının başlama saati Saat 14.00 ve maçı Emre Koçanlı, Ozan Tunçer, Mert Şahin hakem üçlüsü yönetecek. Maçın 4. Hakemliğini ise Anıl Şen Yapacak.
Şampiyonluk yarışında mücadele veren Kemer spor seyirci desteğini arkasına alarak. Bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyor.
Haber: Reşat Aydoğdu
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.