Hentbolda fikstür çekiliyor

SPOR 18.08.2021 - 22:33, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3078+ kez okundu.
 

Hentbolda fikstür çekiliyor

Türkiye Hentbol Federasyonu, 2021-2022 sezonu Erkekler Süper Lig fikstür çekim tarihini duyurdu.

THF Erkekler Süper Lig’de bu sezon Antalyaspor’un yanı sıra Beşiktaş Aygaz, Beykoz Belediyesi, Eskişehir Ormanspor, Hatay Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Köyceğiz Belediyespor, Mamak Belediyesi GSK, MYK Hentbol, Nilüfer Belediyespor, Spor Toto SK, Tokat Gençlik SK ve Trabzon Büyükşehir Belediyespor mücadele edecek. Bu sezon 13 takımdan oluşan Erkekler Süper Lig, 18 Eylül tarihinde başlayacak. Erkekler Süper Lig kura çekimi, 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 16:00’te THF ofisinde online olarak gerçekleştirilecek. Canlı yayın linki ilerleyen günlerde THF tarafından paylaşılacak. Haber Merkezi
Türkiye Hentbol Federasyonu, 2021-2022 sezonu Erkekler Süper Lig fikstür çekim tarihini duyurdu.

THF Erkekler Süper Lig’de bu sezon Antalyaspor’un yanı sıra Beşiktaş Aygaz, Beykoz Belediyesi, Eskişehir Ormanspor, Hatay Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Köyceğiz Belediyespor, Mamak Belediyesi GSK, MYK Hentbol, Nilüfer Belediyespor, Spor Toto SK, Tokat Gençlik SK ve Trabzon Büyükşehir Belediyespor mücadele edecek. Bu sezon 13 takımdan oluşan Erkekler Süper Lig, 18 Eylül tarihinde başlayacak. Erkekler Süper Lig kura çekimi, 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 16:00’te THF ofisinde online olarak gerçekleştirilecek. Canlı yayın linki ilerleyen günlerde THF tarafından paylaşılacak.

Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.