Büyüksehir
asb

Antalyaspor Dergisi Ağustos sayısı yayında

SPOR 18.08.2021 - 22:31, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1975+ kez okundu.
 

Antalyaspor Dergisi Ağustos sayısı yayında

2021 yılının ocak ayından itibaren yeniden yayın hayatına başlayan Antalyaspor Dergisi’nin ağustos ayı sayısı aboneleriyle buluşmaya başladı.

Derginin ağustos sayısına, Antalyaspor’da 2 şampiyonluk yaşayan, 1993-1994 sezonunda final maçının son dakikasında attığı frikik golüyle tarihe damga vuran ve şu anda Antalyaspor’da şef scout olarak görev yapan Adnan Gülek açıklamalarda bulundu. Adnan Gülek, 36 yıl önce kapısından içeri adım attığı Antalyaspor’un nasıl ailesi haline geldiğini, geçmişten günümüze unutamadıklarını ve scout departmanındaki çalışmaları anlattı. Senegal’de doğup büyüyen, 2012’de geldiği Antalyaspor’da sergilediği performansla kısa sürede taraftarların adına besteler yapmasını sağlayan ve şu anda altyapıda yeni yeteneklerin yetişmesi için uğraş veren Lamine Diarra da derginin ağustos sayısına özel açıklamalarda bulunan bir başka isimdi. Yeni transfer Andrea Poli’nin İtalya’dan Antalya’ya uzanan kariyer serüveni de bu ayki sayıda yer aldı. Haber Merkezi  
2021 yılının ocak ayından itibaren yeniden yayın hayatına başlayan Antalyaspor Dergisi’nin ağustos ayı sayısı aboneleriyle buluşmaya başladı.

Derginin ağustos sayısına, Antalyaspor’da 2 şampiyonluk yaşayan, 1993-1994 sezonunda final maçının son dakikasında attığı frikik golüyle tarihe damga vuran ve şu anda Antalyaspor’da şef scout olarak görev yapan Adnan Gülek açıklamalarda bulundu. Adnan Gülek, 36 yıl önce kapısından içeri adım attığı Antalyaspor’un nasıl ailesi haline geldiğini, geçmişten günümüze unutamadıklarını ve scout departmanındaki çalışmaları anlattı. Senegal’de doğup büyüyen, 2012’de geldiği Antalyaspor’da sergilediği performansla kısa sürede taraftarların adına besteler yapmasını sağlayan ve şu anda altyapıda yeni yeteneklerin yetişmesi için uğraş veren Lamine Diarra da derginin ağustos sayısına özel açıklamalarda bulunan bir başka isimdi. Yeni transfer Andrea Poli’nin İtalya’dan Antalya’ya uzanan kariyer serüveni de bu ayki sayıda yer aldı.

Haber Merkezi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.