BAKAN GÜL REFORMA DEVAM

SİYASET 09.07.2021 - 00:37, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2997+ kez okundu.
 

BAKAN GÜL REFORMA DEVAM

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 4. Yargı Paketi'nin TBMM Genel Kurulunda kabulüne ilişkin "Herkes için güven veren adalet ve insan haklarını esas alan bir hukuk sistemi için reform adımlarına devam etmekte kararlıyız." dedi.

Yücel sözlerine şöyle devam etti; Gül, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 30 Mayıs 2019'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında 4. Yargı Paketi'nin TBMM Genel Kurulunda kabul edildiğini anımsattı. Paketin ülkeye, millete, adalet sistemine hayırlı olmasını dileyen ve katkı sunan tüm milletvekillerine şükranlarını sunan Gül, "İnsan Hakları Eylem Planı hedeflerimizin uygulama tarafından benimsenmesini ve yasal değişikliklerin hayata geçirilmesini hassasiyetle takip ediyoruz. Herkes için güven veren adalet ve insan haklarını esas alan bir hukuk sistemi için reform adımlarına devam etmekte kararlıyız." ifadelerini kullandı. Haber Merkezi
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 4. Yargı Paketi'nin TBMM Genel Kurulunda kabulüne ilişkin "Herkes için güven veren adalet ve insan haklarını esas alan bir hukuk sistemi için reform adımlarına devam etmekte kararlıyız." dedi.

Yücel sözlerine şöyle devam etti; Gül, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 30 Mayıs 2019'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında 4. Yargı Paketi'nin TBMM Genel Kurulunda kabul edildiğini anımsattı.

Paketin ülkeye, millete, adalet sistemine hayırlı olmasını dileyen ve katkı sunan tüm milletvekillerine şükranlarını sunan Gül, "İnsan Hakları Eylem Planı hedeflerimizin uygulama tarafından benimsenmesini ve yasal değişikliklerin hayata geçirilmesini hassasiyetle takip ediyoruz. Herkes için güven veren adalet ve insan haklarını esas alan bir hukuk sistemi için reform adımlarına devam etmekte kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.