Büyüksehir
asb

VEFA ÖRNEĞİNE VEFALI AĞAÇ DİKİMİ

SİYASET 09.07.2021 - 00:19, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1969+ kez okundu.
 

VEFA ÖRNEĞİNE VEFALI AĞAÇ DİKİMİ

Vefa örneği gösterdiler. Bekir Akkaş’ın anısını bir kez daha yaşatırken, geçmiş dönem vefat etmiş tüm üye , kurucu üye, yönetim kurulu üyesi, yönetim Kurulu başkanı olmak üzere hepsinin adının yer aldığı zeytin ağaçları diktiler.Turizmci dostları, geçtiğimiz yıl amansız hastalığa yakalanıp aramızdan ayrılan Bekir Akkaş ve daha önce hayata vedan eden turizmci duayen isimleri unutmuyor.

Turizmci dostları, geçtiğimiz yıl amansız hastalığa yakalanıp aramızdan ayrılan Bekir Akkaş ve daha önce hayata vedan eden turizmci duayen isimleri unutmuyor. 2021 yılı Ocak ayında Belek Turizm Caddesi üzerinde yer alan parka adı verilip her daim yaşatılan, bir dönemin POYD Başkanı ve AKTOB Yönetim Kurulu üyeliği, BETÜYAB Başkanlığı yapan Bekir Akkaş ile hayata veda eden diğer duyaen turizmciler bir kez daha anıldı.Adının verildiği Parka gelen turizm camiasından isimler, Bekir Akkaş’ın anısını bir kez daha yaşatırken, geçmiş dönem vefat etmiş tüm üye , kurucu üye, yönetim kurulu üyesi, yönetim Kurulu başkanı olmak üzere hepsinin adının yer aldığı zeytin ağaçları diktiler. Bekir Akkaş’ı ve geçmiş dönem turizme hizmet etmiş duayen isimleri unutmadıklarını ve unutmayacaklarını bir kez daha dile getiren POYD ( Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği) Başkanı Ülkay Atmaca yaptığı açıklamasında  “ Bekir abimizi, Bekir Müdürümüzü unutmadık ve bundan sonra da unutmayacağız.  Çok emek verdiği Belek’te bu parkta adını yaşatmaya devam ediyoruz. Buraya bugün zeytin ağaçlarımızı diktik. Aramızdan ayrılmış tüm üye , kurucu üye, yönetim kurulu üyesi, yönetim Kurulu başkanı olmak üzere hepimizin bir dikili zeytin ağacı var. Bekir abimiz ve turizme gönül vermiş duyen büyüklerimiz ışıklar içinde uyusun. Bu konuda her zaman desteklerini sunan Serik Belediye Başkanımız Sayın Enver Aputkan ve Serik Belediyesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. Halil ÖNCÜ ( ANTALYA) 
Vefa örneği gösterdiler. Bekir Akkaş’ın anısını bir kez daha yaşatırken, geçmiş dönem vefat etmiş tüm üye , kurucu üye, yönetim kurulu üyesi, yönetim Kurulu başkanı olmak üzere hepsinin adının yer aldığı zeytin ağaçları diktiler.Turizmci dostları, geçtiğimiz yıl amansız hastalığa yakalanıp aramızdan ayrılan Bekir Akkaş ve daha önce hayata vedan eden turizmci duayen isimleri unutmuyor.

Turizmci dostları, geçtiğimiz yıl amansız hastalığa yakalanıp aramızdan ayrılan Bekir Akkaş ve daha önce hayata vedan eden turizmci duayen isimleri unutmuyor.

2021 yılı Ocak ayında Belek Turizm Caddesi üzerinde yer alan parka adı verilip her daim yaşatılan, bir dönemin POYD Başkanı ve AKTOB Yönetim Kurulu üyeliği, BETÜYAB Başkanlığı yapan Bekir Akkaş ile hayata veda eden diğer duyaen turizmciler bir kez daha anıldı.Adının verildiği Parka gelen turizm camiasından isimler, Bekir Akkaş’ın anısını bir kez daha yaşatırken, geçmiş dönem vefat etmiş tüm üye , kurucu üye, yönetim kurulu üyesi, yönetim Kurulu başkanı olmak üzere hepsinin adının yer aldığı zeytin ağaçları diktiler.

Bekir Akkaş’ı ve geçmiş dönem turizme hizmet etmiş duayen isimleri unutmadıklarını ve unutmayacaklarını bir kez daha dile getiren POYD ( Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği) Başkanı Ülkay Atmaca yaptığı açıklamasında  “ Bekir abimizi, Bekir Müdürümüzü unutmadık ve bundan sonra da unutmayacağız.  Çok emek verdiği Belek’te bu parkta adını yaşatmaya devam ediyoruz. Buraya bugün zeytin ağaçlarımızı diktik. Aramızdan ayrılmış tüm üye , kurucu üye, yönetim kurulu üyesi, yönetim Kurulu başkanı olmak üzere hepimizin bir dikili zeytin ağacı var. Bekir abimiz ve turizme gönül vermiş duyen büyüklerimiz ışıklar içinde uyusun. Bu konuda her zaman desteklerini sunan Serik Belediye Başkanımız Sayın Enver Aputkan ve Serik Belediyesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.