Büyüksehir
asb

DENİZ KAPLUMBAĞALARI KORUMA, İZLEME VE TANITIM FAALİYETLERİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

TURİZM 03.06.2021 - 23:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2269+ kez okundu.
 

DENİZ KAPLUMBAĞALARI KORUMA, İZLEME VE TANITIM FAALİYETLERİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Kemer Belediyesi ile S.S. Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme ve İşletme Kooperatifi Deniz Kaplumbağaları Koruma, İzleme Ve Tanıtım Faaliyetleri İşbirliği Protokolü imzalandı.

Protokolü Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ulupınar Mahallesi Muhtarı Habib Altınkaya ve Çıralı Mahallesi Muhtarlığı Azası Ramazan Şahin imzalarken, Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş ve Kemer Belediyesi Veteriner Hekimi Fevzi Uzun da yer aldı.   Protolol gereğince, Çıralı Kumsalı ve Çıralı ile Tekirova arasındaki küçük koylardan (Maden Koyu, Beycik Bükü, Boncuk Bükü, Küçük Boncuk Koyu ve Mehmetli (Tekirova) Bükü kumsalları Deniz Kaplumbağası popülasyonlarının araştırılması, izlenmesi ve korunması faaliyetleri ile ilgili Kemer Belediyesi, S.S. Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme ve İşletme Kooperatifine araç gereç, personel desteği sağlayacak, deniz kaplumbağaları ile ilgili ulusal ve uluslar arası alanlarda, fuarlarda gerekli tanıtım faaliyetlerini yaparak, bu konularda levha tabela, afiş ve broşür yaptıracak.
Kemer Belediyesi ile S.S. Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme ve İşletme Kooperatifi Deniz Kaplumbağaları Koruma, İzleme Ve Tanıtım Faaliyetleri İşbirliği Protokolü imzalandı.
Protokolü Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ulupınar Mahallesi Muhtarı Habib Altınkaya ve Çıralı Mahallesi Muhtarlığı Azası Ramazan Şahin imzalarken, Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş ve Kemer Belediyesi Veteriner Hekimi Fevzi Uzun da yer aldı.
 
Protolol gereğince, Çıralı Kumsalı ve Çıralı ile Tekirova arasındaki küçük koylardan (Maden Koyu, Beycik Bükü, Boncuk Bükü, Küçük Boncuk Koyu ve Mehmetli (Tekirova) Bükü kumsalları Deniz Kaplumbağası popülasyonlarının araştırılması, izlenmesi ve korunması faaliyetleri ile ilgili Kemer Belediyesi, S.S. Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme ve İşletme Kooperatifine araç gereç, personel desteği sağlayacak, deniz kaplumbağaları ile ilgili ulusal ve uluslar arası alanlarda, fuarlarda gerekli tanıtım faaliyetlerini yaparak, bu konularda levha tabela, afiş ve broşür yaptıracak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.