DÜPEDÜZ SAHTEKARLIK DEĞİL Mİ?

ASAYİŞ 14.12.2023 - 22:01, Güncelleme: 16.12.2023 - 19:48 1452+ kez okundu.
 

DÜPEDÜZ SAHTEKARLIK DEĞİL Mİ?

Sözde hasta fakat sahneden dans edip kurtlarını döküyor...

Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül, hakkında açılan dolandırıcılık davasına mazeret  bildirip katılmadığı ortaya çıktı...Özel bir hastaneden 10 gün rapor alan Mustafa Gül duruşmaya katılmazken, raporlu olduğu dönemde dans edip eğlendiği, maç izlemeye gittiği, Genel Başkan Özgür Özel ile birlikte cenaze programına  katıldığı ortaya çıktı.  HANİ HASTAYDIN Hakkında karşılıksız çek dolandırıcılığı iddiası nedeneniyle dava açılan Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül, yargılamasının yapıldığı Kemer adliyesine mazeret bildirip katılmadığı öğrenildi. Özel bir hastaneden 10 gün rapor alan Mustafa Gül raporlu olduğu dönemde Ordu Milletvekili Seyit Torun'un annesinin cenazesine katıldığı Genel başkan Özgür Özel ile aynı karede fotoğraf vermek için çaba gösterdiği tesbit edildi... Ayrıca Mustafa Gül'ün 3. eşi Neşe Gül ile bir programa katıldığı ve dans ettiği, hafta sonu Antalyaspor musabakasını izlediği  toğrafları kendi hesabından paylaştığı görüldü..  MAHKEMEDEN ZAMAN KAZANMAYA MI ÇALIŞIYOR ? Hakkında açılan davaya katılmayan Mustafa Gül’ün özel bir hastaneden rapor olarak zaman kazanmaya çalıştığı iddia edildi. Karşılıksız çeklerle piyasaya 100 milyonliraya yakın borç taktığı öğrenilen Mustafa Gül’ün ilk duruşmaya katılmadığı rapor ile zaman kazanıp seçimden sonraya kadar duruşmayı uzatma gayretinde olduğu konuşuluyor.  HASTANE RAPORU NASIL VERDİ ? Yargılandığı mahkemeye duruşmaya katılmamak için özel bir hastaneden sağlık raporu aldığı iddia edilen Mustafa Gül hakkında birçok soru işarteleri oluşuyor. Raporlu olduğu dönemde Antalyaspor’un maçına gittiğ, eşiyle programlara katılıp dans ettiği, Genel başkan Özgür Özel ile birlikte cenaze programına katıldığı tesbit edilen Mustafa Gül’ün ise mahkemeye maeret bildirmesi raporu veren doktor ve sağlık kuruluşu nu zan altında bırakıyor.
Sözde hasta fakat sahneden dans edip kurtlarını döküyor...

Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül, hakkında açılan dolandırıcılık davasına mazeret  bildirip katılmadığı ortaya çıktı...Özel bir hastaneden 10 gün rapor alan Mustafa Gül duruşmaya katılmazken, raporlu olduğu dönemde dans edip eğlendiği, maç izlemeye gittiği, Genel Başkan Özgür Özel ile birlikte cenaze programına  katıldığı ortaya çıktı. 

HANİ HASTAYDIN
Hakkında karşılıksız çek dolandırıcılığı iddiası nedeneniyle dava açılan Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül, yargılamasının yapıldığı Kemer adliyesine mazeret bildirip katılmadığı öğrenildi. Özel bir hastaneden 10 gün rapor alan Mustafa Gül raporlu olduğu dönemde Ordu Milletvekili Seyit Torun'un annesinin cenazesine katıldığı Genel başkan Özgür Özel ile aynı karede fotoğraf vermek için çaba gösterdiği tesbit edildi... Ayrıca Mustafa Gül'ün 3. eşi Neşe Gül ile bir programa katıldığı ve dans ettiği, hafta sonu Antalyaspor musabakasını izlediği  toğrafları kendi hesabından paylaştığı görüldü.. 

MAHKEMEDEN ZAMAN KAZANMAYA MI
ÇALIŞIYOR ?

Hakkında açılan davaya katılmayan Mustafa Gül’ün özel bir hastaneden rapor olarak zaman kazanmaya çalıştığı iddia edildi. Karşılıksız çeklerle piyasaya 100 milyonliraya yakın borç taktığı öğrenilen Mustafa Gül’ün ilk duruşmaya katılmadığı rapor ile zaman kazanıp seçimden sonraya kadar duruşmayı uzatma gayretinde olduğu konuşuluyor. 

HASTANE RAPORU
NASIL VERDİ ?
Yargılandığı mahkemeye duruşmaya katılmamak için özel bir hastaneden sağlık raporu aldığı iddia edilen Mustafa Gül hakkında birçok soru işarteleri oluşuyor. Raporlu olduğu dönemde Antalyaspor’un maçına gittiğ, eşiyle programlara katılıp dans ettiği, Genel başkan Özgür Özel ile birlikte cenaze programına katıldığı tesbit edilen Mustafa Gül’ün ise mahkemeye maeret bildirmesi raporu veren doktor ve sağlık kuruluşu nu zan altında bırakıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.