Denktaş’ın torununun kumarhane görüntüleri yayınladı

GÜNDEM 02.11.2021 - 23:57, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1907+ kez okundu.
 

Denktaş’ın torununun kumarhane görüntüleri yayınladı

Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından Rauf Denktaş’ın torunu ve eski Başbakan Binali Yıldırım'a ilişkin çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından çarpıcı tweetler paylaştı. Erk Acarer Rauf Denktaş’ın torununun kumarhane görüntülerini yayınladı. Acarer ayrıca eski Başbakan Binali Yıldırım'a atıfta bulunan Acarer, Yıldırım'ın KKTC'de gerçekeleşen UBP kurultayına katıldığına açıkladı. ''Yıldırım'ın ne işi vardı?'' diye soran Acarer, ''Kıbrıs düşerse Mekke düşer, kokain düşer, kumar düşer! Suriye’den Kıbrıs’a kirli bir sistem kurmuşlar'' ifadelerini kullandı. Acarer'in paylaşımı şöyle: ''Kıbrıs’ta gerçekleşen UBP Kurultayı’nda Binali Yıldırım’ın ne işi vardı? Hangi vasıf ve hangi amaçla orada olduğunu kimse sormadı! Kıbrıs düşerse Mekke düşer, kokain düşer, kumar düşer! Suriye’den Kıbrıs’a kirli bir sistem kurmuşlar!'' Erk Acarer ardından şu paylaşımları yaptı: "1-Peker’in,2 Mayıs’ta başlayan ifşaları çürümüş bir sistemi gösterdi. Önemli siyasetçi ve bürokratlar ya da çocuklarını kumara alıştırılıyor, şantaj kasetleri çekiliyor. Sonunda iyice gayrimeşruya düşüp, kokain baronlarının emirleri altına giriyorlar. Siyaset böyle dizayn ediliyor. 2-Kıbrısın önemli lideri Rauf Denktaş’ın torunu ve yine Adanın önemli figürü Serdar Denktaş’ın oğlu da bu anaforda. (Torun Rauf Denktaş) 2 yönlü bir sistem, kriminal kişiler üzerinden şantajlar yapılıyor, aileler lekeleniyor, halk çocukları kumar uyuşturucu bataklığına sürükleniyor. 3-‘Vatanseverlik’ pazarlayıp, insan hayatlarını ve kendi ülkelerini satıyorlar. Halk açlığa boyun eğerken, bir avuç zümre, lüks ve şatafat içinde yaşıyor. Kıbrıs meselesi neden önemli? Yasa dışı servet yolu kapanmasın, Türkiye’nin bu anlamdaki önemli ayağı kırılmasın istiyorlar. 4-Bunun için de ellerinden geleni yapıyorlar. Ada’da Başbakan Saner’in istifası sonrası UBP’de hafta sonu kurultayı vardı. Binali Yıldırım neden kurultaya gitti ve siyasetin değişmesini niye FETÖ operasyonu diye değerlendirdi? Kendini feshetmiş başbakan niye bu işlerle ilgilenir? 5-Kıbrıs’taki meslektaşlarımızdan edindiğimiz bilgiler şöyle: “Erdoğan ve AKP UBP Başkanı seçilen Faiz Sucuoğlu’nu istemiyor ve çok bozuklar. Sucuoğlu ‘Erdoğan beni aradı ve tebrik etti’ dedi. Ama asıl Tatar ile konuşurken Sucuoğlu’na da telefonu uzatmıştı. Özel tebrik değildi…” 6-“Yani AKP merkezli ayak kaydırma oyunları devam edecek gibi duruyor. Bu arada Halil Falyalı’yı da hala cezaevine gönderemediler. Fizik tedavi gibi saçma bir sebeple günlerdir hastanede tutuluyor. Hatta Yakın Doğu Hastanesi’ne (özel üniversite) gönderildiği ileri sürülüyor. 7-Hastane sahibi dünya zenginler listesine giren tek Kıbrıslı Suat Günsel. AKP'nin has adamlarından. Ada siyasetine yön veren diğer isim.”Kıbrıstan Suriyeye, Türkiye’nin müdahil olduğu her yere uzanan, kurdukları kirli sistemi anlamak önemli! Bu sistemin bitmesinin ise tek yolu var!" İŞTE ACARER'İN PAYLAŞTIĞI O TWEET VE FOTOĞRAFLAR:
Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından Rauf Denktaş’ın torunu ve eski Başbakan Binali Yıldırım'a ilişkin çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından çarpıcı tweetler paylaştı.

Erk Acarer Rauf Denktaş’ın torununun kumarhane görüntülerini yayınladı.

Acarer ayrıca eski Başbakan Binali Yıldırım'a atıfta bulunan Acarer, Yıldırım'ın KKTC'de gerçekeleşen UBP kurultayına katıldığına açıkladı.

''Yıldırım'ın ne işi vardı?'' diye soran Acarer, ''Kıbrıs düşerse Mekke düşer, kokain düşer, kumar düşer! Suriye’den Kıbrıs’a kirli bir sistem kurmuşlar'' ifadelerini kullandı.

Acarer'in paylaşımı şöyle:

''Kıbrıs’ta gerçekleşen UBP Kurultayı’nda Binali Yıldırım’ın ne işi vardı? Hangi vasıf ve hangi amaçla orada olduğunu kimse sormadı! Kıbrıs düşerse Mekke düşer, kokain düşer, kumar düşer! Suriye’den Kıbrıs’a kirli bir sistem kurmuşlar!''

Erk Acarer ardından şu paylaşımları yaptı:

"1-Peker’in,2 Mayıs’ta başlayan ifşaları çürümüş bir sistemi gösterdi. Önemli siyasetçi ve bürokratlar ya da çocuklarını kumara alıştırılıyor, şantaj kasetleri çekiliyor. Sonunda iyice gayrimeşruya düşüp, kokain baronlarının emirleri altına giriyorlar. Siyaset böyle dizayn ediliyor.

2-Kıbrısın önemli lideri Rauf Denktaş’ın torunu ve yine Adanın önemli figürü Serdar Denktaş’ın oğlu da bu anaforda. (Torun Rauf Denktaş) 2 yönlü bir sistem, kriminal kişiler üzerinden şantajlar yapılıyor, aileler lekeleniyor, halk çocukları kumar uyuşturucu bataklığına sürükleniyor.

3-‘Vatanseverlik’ pazarlayıp, insan hayatlarını ve kendi ülkelerini satıyorlar. Halk açlığa boyun eğerken, bir avuç zümre, lüks ve şatafat içinde yaşıyor. Kıbrıs meselesi neden önemli? Yasa dışı servet yolu kapanmasın, Türkiye’nin bu anlamdaki önemli ayağı kırılmasın istiyorlar.

4-Bunun için de ellerinden geleni yapıyorlar. Ada’da Başbakan Saner’in istifası sonrası UBP’de hafta sonu kurultayı vardı. Binali Yıldırım neden kurultaya gitti ve siyasetin değişmesini niye FETÖ operasyonu diye değerlendirdi? Kendini feshetmiş başbakan niye bu işlerle ilgilenir?

5-Kıbrıs’taki meslektaşlarımızdan edindiğimiz bilgiler şöyle: “Erdoğan ve AKP UBP Başkanı seçilen Faiz Sucuoğlu’nu istemiyor ve çok bozuklar. Sucuoğlu ‘Erdoğan beni aradı ve tebrik etti’ dedi. Ama asıl Tatar ile konuşurken Sucuoğlu’na da telefonu uzatmıştı. Özel tebrik değildi…”

6-“Yani AKP merkezli ayak kaydırma oyunları devam edecek gibi duruyor. Bu arada Halil Falyalı’yı da hala cezaevine gönderemediler. Fizik tedavi gibi saçma bir sebeple günlerdir hastanede tutuluyor. Hatta Yakın Doğu Hastanesi’ne (özel üniversite) gönderildiği ileri sürülüyor.

7-Hastane sahibi dünya zenginler listesine giren tek Kıbrıslı Suat Günsel. AKP'nin has adamlarından. Ada siyasetine yön veren diğer isim.”Kıbrıstan Suriyeye, Türkiye’nin müdahil olduğu her yere uzanan, kurdukları kirli sistemi anlamak önemli! Bu sistemin bitmesinin ise tek yolu var!"

İŞTE ACARER'İN PAYLAŞTIĞI O TWEET VE FOTOĞRAFLAR:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.